الان تو اینستا بودم یچیزی خوندم و کامنتاشون خیلی تزسیدم .خانومه گوشیش هک شده بود دونفر . میگفت برنامه جاسوسی رو گوشیش نصب کرده بودن از همه کاراش خبردار میشدن تماس و کلا حتی نگاه میکردن چیکارل میکنه 🥲چقدر بد ترسیدم .چجوری میشه فهمید هک شدیم اخه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برا من ی پیام اومده ک میدونم هکر فرستاده همراه با ی لینک تو گوگل نگا کردم دستگاه قضایی اینجوری نبود مثل اینکه این هکره کلیک کرده رو من با دو شماره مختلف پیام داده ی جا وام بیست میلیونی بدون ضامن یجا هم خوندن شکوائیه میترسم با خوندن پیام هکم کنن بدون اینکه لینک رو باز کنم امکانش هست ؟
ن شیوه های مختلفی داره من خودم 1 سال کشید یاد گرفتم خیلی شیوه داره برای هک کردن طرفبرنامه نویس هم نی ...
سلام من دو روزه وقتی به خواهرم پیام میدم جملات اخر را تغییر میده، یعنی هک شدم یا خواهرم هک شده؟ از کجا متوجه بشیم؟ لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید. چون من این چند روزه رزومه ی پایانیم را برای یه شغلی فرستادم میترسم برای اونا هم این جملات نامربوط را استفاده کرده باشه
راستش ی آقایی منو تهدید ب هک کرده و گفته تمام شماره ها و عکس ها اینارو پیدا میکنم با هک کردن و آبروتو میبرم و فلان ،و ایشون برنامه نویس هست و هکری هم بلده
راستش واقعا میترسم و از همون موقعی که اینارو گفت به طور کامل اکانتش رفت و میزنم آخرین بازدید خیلی وقت پیش ....