2789
عنوان

به همین قشنگی 🙂🌱

153 بازدید | 21 پست

إِنَّمَا الْآيَاتُ عِنْدَ اللَّهِ

که همه ی معجزات نزد خداست

به درهای بسته نگاه نکن و نا امید نشو 

که رحمت خدا در جای درست به تو تعلق میگیرد✨❤️

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

مثل همیشه عالی و پر از انرژی مثبت 😍♥️

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه دعاکنید جنین های توی دلم پرقدرت لانه گزینی کنن و منم مادربشم و صاحب بچهای سالم و صالح بشم و معجزه خدارو ببینم 🥺

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شما روانشناسید؟؟

بله بفرمایید 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
میشه دعاکنید جنین های توی دلم پرقدرت لانه گزینی کنن و منم مادربشم و صاحب بچهای سالم و صالح بشم و معج ...

حتما عزیزم دلم روشنه

واست دعا میکنم

حتما عزیزم دلم روشنه واست دعا میکنم

خداخیروبرکت بهت بده ....برای شما و حاجات دلتون دعای ده هزارصلوات میخونم🌹

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
میتونم یه سوال بپرسم؟ 

بفرمایید 

میگم آیا افسردگی وپانیک دوره ای هستش؟؟کسی بخواد بدون دارو خوب میشه؟؟

جواب مشخصی نداره این سوال 

همه چی بستگی ب دوزشون داره 

برای هردو  از cbt استفاده میشه 

در موارد حادتر در کنارش دارو درمانی هم انجام میشه 

بفرمایید 

ذهنم زود بهم میریزه و ذهنم خیلی درگیر میشه 

باید چیکار کنم 

خیلی آزارم میده 

ممنون میشم راهنماییم کنین

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
ذهنم زود بهم میریزه و ذهنم خیلی درگیر میشه  باید چیکار کنم  خیلی آزارم میده  ممنون ...

رو موضوع خاصی هست یا کلا سر هر چیزی ؟ 

ممکنه وسواس فکری باسه

رو موضوع خاصی هست یا کلا سر هر چیزی ؟  ممکنه وسواس فکری باسه

اگع ی اتفاقی بیوفته یا با کسی بحث کنم 

تا چند ساعت ذهنمو درگیر میکنه

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
اگع ی اتفاقی بیوفته یا با کسی بحث کنم  تا چند ساعت ذهنمو درگیر میکنه

فقط سر همین مسئله دچار درگیری فکری میشید ؟