2777
2789
عنوان

کتک خوردم🥲🥲

691 بازدید | 21 پست

امروز خونه خواهر بزرگم دعوت بودیم خواهر وسطیم یه پسر ده ساله داره یدونه سه ساله 

منم یه دختر دوساله دارم که خیلی مراقبمشم از ترس باباش که نگه فلان شد بیسار شد وقتی جایی میریم 

امروز مردا داشتن با هم حرف میزدن خانما با هم بچه‌ای بزرگتر هم تو یه اتاق داشتن بازی می‌کردند 

پسر کوچکه خواهرم همون که سه سالشه هکش دختر منو میسوزونه یا میزنش قیافشو  وحشتناک میکنه دختر منم لوسععع گریه میکنه همش هی من سر دخترمو گرم میکردم که با هم دعواشون نشه ولی خواهرم عین خیااالش نبود تا موقع اومدن شوهرگاوم گفت هیج موقع بچشون رو جمع نمی‌کنند 

خواهرم گفت چی گفتی یبار دیگه بگو 

منم سریع خدافظی کردیم اومدیم تو راه یه دعوایی با شوهرم کردم که به چه حقی به خواهرم گفتی که تو پارکینگ کتکمم زد از حرصش منم هیچی نگفتممم 

نظر بدید بهممم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اول که اوشون بیجا میکنه دست رو شما بلند میکنه دوم شما هم میدونی خواهرت مقصره بچشو نگه نداشته نباید با همسرت اونطوری صحبت میکردی میتونستی خیلی اروم گله کنی بهش بگی عزیزم کاش اون حرفو نمیزدی با ملایمت 

خیلی چیزا با حرف زدن حل میشه بخدا لازم نیست کار به کتک کاری و فحش برسه

در پی پروانه شدن🦋...

عزیزم تو دعوا و بازی بچه ها اصلا دخالت نکنید گاهی بعضی بچه ها رفتارها و بازی های خشن دارن اونجا باید به خود خواهرت بگی 

شوهرت حرف بدی نزده من جای خواهرت بودم میگفتم بچه ن چیکارش کنم عزیزم نمیتونم بزنمش که حالا شما به دل نگیر اینو اگه خواهرت جای چی گفتی یه بار دیگه بگو چی گفتی میگفت بهتر بود دعوا نمیشد تو کتک نمیخوری یه مهمونی رفتن هم به جهنم تبدیل نمیشد