2777
2789
عنوان

لیفت ابرو با نخ

| مشاهده متن کامل بحث + 20916 بازدید | 51 پست
نه به هرحال بی حسی یا بیهوشی داره و با برش و تراش دادن استخوانه، تغیرشم خیلی زیاده من تغیر اونقدری ...

نه با اندوتاین نیست بیهوشی هم نداره تراش استخوان هم نداره فقط روی ابروت حالت یه مثلثی میکشه با ماژیک بعد اونو برش میده ابروتو میبره بالا تر بخیه میزنه سرچ کن لیفت ابرو با برش

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه با اندوتاین نیست بیهوشی هم نداره تراش استخوان هم نداره فقط روی ابروت حالت یه مثلثی میکشه با ماژیک ...

خب رد بخیه تا چند روز میمونه اینجوری... و فک‌کنم تاثیرش هم زیاد باشه، مرسی که گفتی حتما تو اینستا نکاه میکنم ببینم چیه من نشنیده بودم اینو

خب رد بخیه تا چند روز میمونه اینجوری... و فک‌کنم تاثیرش هم زیاد باشه، مرسی که گفتی حتما تو اینستا نک ...

ارره تنها ریسکش اینه اگه دکترت خوب نباشه یه رد بخیه تابلو بالای ابروت میمونه😂

میگن لیفت با نخ ممکنه عفونت بیاره... بنظر من که خیلی روش های بهتر هست نمیدونم مثلا بوتاکس کن ولی خب ماندگاری زیادی نداره... ولی اگه میخوای هرکدومو انجام بدی حتما درموردش تحقیق کن. من خودم بوتاکس کردم راضی هم بودم ولی حالا دیگه اثرش از بین رفته تو فکرم که عمل کنم حالا دارم درموردش تحقیق میکنم یه مقاله خوندم درمورد عوارض همه روش ها گفته بود برات میذلارمش شاید بدردت بخوره

https://dokiyab.com/عوارض-عمل-لیفت-ابرو

میگن لیفت با نخ ممکنه عفونت بیاره... بنظر من که خیلی روش های بهتر هست نمیدونم مثلا بوتاکس کن ولی خب ...

بوتاکس کردی دم ابروهات بالاتر رفت؟

ممنونم بابت توضیحاتت

واقعااا؟؟؟؟ پس حتما اول اینو امتحان میکنم من شنیده بودم زیاد تاثیر نداره برا همین بیخیال شدم گفتن ا ...

سلام عزیزم انجام دادین من قصد انجامش و دارم 

دکتری که انتخاب کردی تو تهرانه ؟

سلام من لیفت ابرو با نخ در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر نگار معروفی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️

نخ چندتا بدی دارهیکی احتمال نکروز و عفونت هست یکی تو سن پایین جبران ناپذیره بعد ها که پوستت شل تر می ...

وااای چقد دنبال این بودم ک چشمام کشیده بشه یکی میگف لیفت شقیقه یکی میگف نخ یکی میگف بلفاروپلاستی ...الان دیدم بوتاکس چشم گربه رو گفتین . بی ضررتره؟ چشمام اگه حالت کشیده بشه خیلی قشنگ میشه ولی دنبال راه بی ضررم 

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

عزیزم لیفت ابرو با نخ یک تا دو سال دوام داره و لیفت شقیقه و ابرو دوامش بیشتر هست و اگر خوب انجام بشه اصلا با لیفت با نخ قابل مقایسه نیست البته اگر جز افرادی هستی که از سن پایین ابرو افتاده داشتی و پلکت مخفی بوده خیلی خوب جواب می ده ولی اگر ماهیچه هات قوی باشن دوباره خودشو میکشه پایین دکتر مهدی کرمی فوق تخصص پلاستیک حرف نداره برو پیشش خودش میگه چی کار کنی عالیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز