2777
2789
عنوان

لیفت ابرو با نخ

20916 بازدید | 51 پست

سلام من خوابگاه هستم و میخواستم ابروهامو لیفت با نخ بکنم، ولی خب نمیخوام هم اتاقی هام‌متوجه بشن

کسانی که انجام دادن‌میشه بگید چطور بوده؟ زخمش مشخصه؟ خیلی زایع زخم میشه کنار ابرو؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو فکرشم دکتری پیدا کردی خوب باشه کارش؟؟؟

من فقط تو اینستا نمونه کار دیدم خوب بودن ولی خب بلافاصله شو نشون نمیده

اگه خواستی پیجشونو میفرستم برات ببین ولی خودمم نمیدونم کارشون چطوره

من فقط تو اینستا نمونه کار دیدم خوب بودن ولی خب بلافاصله شو نشون نمیده اگه خواستی پیجشونو میفرستم ب ...

اینستا ندارم اسم دکترش نمیدونی کیه؟؟؟یه دکترم من پیدا کردم جلالی فخر تهران نمیدونم میشناسی یا نه تهرانه

نه فک نکنم خطرناک‌باشه دوسه تا نخ میذاره زیر پوست کنار دم ابرو و میکشه تا شقیقه عمل نمیخوام‌بکنم س ...

نخ چندتا بدی داره

یکی احتمال نکروز و عفونت هست 

یکی تو سن پایین جبران ناپذیره بعد ها که پوستت شل تر میشه دیگه نمیتونی کاریش کنی 

اتفاقا یه دختر تو اینستا وایرال شد با نخ لیفت دماغش نکروز شد چه قدر بدبختی کشید 

برو بوتاکس چشم گربه ای بزن تورو خدا نخ هرجای صورت رو بیخیال شو

اینستا ندارم اسم دکترش نمیدونی کیه؟؟؟یه دکترم من پیدا کردم جلالی فخر تهران نمیدونم میشناسی یا نه تهر ...

نه من تهران نیستم اسم دکتر هم دقت نکردم فعلا دغدغه م اینه هم‌اتاقیام بفهمن دیگه ولکن نیستن

نخ چندتا بدی داره یکی احتمال نکروز و عفونت هست  یکی تو سن پایین جبران ناپذیره بعد ها که پوستت ...

نخ تو‌دماغ فک کنم خطرناکه بخاطر عصبی که داخل دماغه البته دقیق نمیدونم اینجوری شنیدم

بوتاکس چشم گربه ای شما انجام دادین؟ جواب میده؟ میگن خیلی کم لیفت میکنه اخه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز