2777
2789
عنوان

لیفت ابرو با نخ

| مشاهده متن کامل بحث + 20930 بازدید | 51 پست
نخ تو‌دماغ فک کنم خطرناکه بخاطر عصبی که داخل دماغه البته دقیق نمیدونم اینجوری شنیدم بوتاکس چشم گربه ...

دوستام زدن خیلی خوب شده 😢منم میخوام برم حتما 

والا خیلی خوب شدن اینا قشنگ لیفت شده

نه جای خوب بزنی همونجوری مثل لیفت میره بالا هر چند سانت بخوای 

خودتون امتحان کردین؟ فقط دم ابرو‌یا کل ابرو میره بالا؟

من سنم هم‌کمه ولی دم ابروهام مدلشون خیلی رو به پاییه میخوام فقط دمش یذره بیاد بالا، زیاد هم‌نمیخوام فقط۵،۶ میلی متر بیاد بالا مشکلم حله

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودتون امتحان کردین؟ فقط دم ابرو‌یا کل ابرو میره بالا؟ من سنم هم‌کمه ولی دم ابروهام مدلشون خیلی رو ...

اره میره بالا هرجاش که خودت بخوای مثلا بگی دم فقط بره بالا یا هر دوتا بره بالا 

تو اینستا هشتگ بوتاکس چشم گربه ای بزن ببین 

با همون بوتاکس مشکلت حل میشه الکی نخ نزار 

فقط خوب بگرد جای خوب برو به جایی که میری بستگی داره همش 

اره میره بالا هرجاش که خودت بخوای مثلا بگی دم فقط بره بالا یا هر دوتا بره بالا  تو اینستا هشتگ ...

واقعااا؟؟؟؟ پس حتما اول اینو امتحان میکنم

من شنیده بودم زیاد تاثیر نداره برا همین بیخیال شدم گفتن اکه تاثیر هم‌داشته باشه کل ابرو میره بالا که من‌نمیخوام فقط دمش رو میخوام‌اونم در حد ۵،۶ میلی

من جواب سوالمو‌نکرفتم خودتون‌انجام دادید شما؟ چون میخوام‌مطمئن بشم جواب میده یا فقط چیزایی هس که شنیدید چون منم شنیده بودم قبلا

ببخشیدا و مرسی از راهنمایی تون

واقعااا؟؟؟؟ پس حتما اول اینو امتحان میکنم من شنیده بودم زیاد تاثیر نداره برا همین بیخیال شدم گفتن ا ...

نه عزیزم من انجام ندادم 

ولی همسرم انجام داد خیلی خوب شده بود 

دقیقا فقط دم ابروهاش که خواست اومد بالا 

اوونم سرپایی عملش

نه به هرحال بی حسی یا بیهوشی داره

و با برش و تراش دادن استخوانه، تغیرشم خیلی زیاده من تغیر اونقدری لازم ندارم در حد نیم سانت اوکیم

اون ممکنه به عصب چشم هم اسیب بزنه 

نه عزیزم من انجام ندادم  ولی همسرم انجام داد خیلی خوب شده بود  دقیقا فقط دم ابروهاش که خ ...

عاا خیلی ممنونم❤❤ پس اول بوتاکس امتحان میکنم‌ اگه کارمو راه انداخت دیگه نرم سراغ نخ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز