2777
2789
عنوان

ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 5308 بازدید | 42 پست
خیلی ممنون عزیزم ،🥹 خیلی این دل درد منو نرسونده نمیدونم واسه چیه هی میترسم ولی واقعا ممنون 

من خودمم استرس میگیرم‌همه ی علایمی که گفتی رو میگیرم همین چند هفته پیش تا سه روز پیش که برم عمل بینی انقدر استرس داشتم شبیه مریض حالها بودم ی روز توهم سرما خوردگی داشتم ۴ روز اسهال میشدم یک هفته سر درد بیخوابی همش مال تلقین و وسواس فکری و استرسه رها کن فکرت رو مشغول کن خودتو با چیزای دیگه و سرچشم نکن و بهش فکر نکن ‌‌‌

مگه مادرت باید بفهمه خودت برو ازمایشگاه  بصورت آزاد  ولی نترس با این چیزایی ک تعریف کردی ...

عزیزم منم رفتم آرایشگاه ابرو میکرو کردم حس میکنم دستکش از مشتری قبلی رو تعویض نکرد ،یه وقت دستکش آلوده باشه امکان داره ؟ با خوندن این یهو منم یاد اون افتادم حالم بد شد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم منم رفتم آرایشگاه ابرو میکرو کردم حس میکنم دستکش از مشتری قبلی رو تعویض نکرد ،یه وقت دستکش آلو ...

ن عزیزم اصلا ب دلت بد راه نده 

سری دستگاه رو عوض نکرد براتون؟

عسلی تر 🍯از چشمهاش  👀  قند لباشه👄😘 
ن زخم ک نبوده دستش ک از طریق دستکش وارد بشه 

عزیزم گفتم که متوجه نشدم با دستکشی که برای مشتری قبلی کار کرده بود با همون برای منم کار کرد یا برای من جدید برداشت منظورم اینه ،نه اینکه دست خودش زخم باشه 

مطمئن باشم یه درصدم نیست ؟

ا اره عزیزم هیچی نیست به این تفکرات توجه نکن باعث میشن مضطرب شی و بخاطر اضطراب مدام بری دستشویی 

ایدز که به سادگی منتقل نمیشه برو زندگی کن خیالت راحت 😘

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵

آره سری رو نشونم داد که پلمپ بود و عوض کرد ... ولی دستکش رو نمی‌دونم ،یعنی از طریق دستکش ممکنه ؟

نه اصلا این چه حرفیه 

مگه به این اونیه عزیزم 

نگران نباش و از زندگیت لذت ببر 😘

نه اصلا این چه حرفیه  مگه به این اونیه عزیزم  نگران نباش و از زندگیت لذت ببر 😘

ممنون که جوابمو دادی دوستم 

فقط شما اطلاع داری واقعا اگ با دستکش مشترک کار کرده باشه هم انتقال ممکن نیست ؟ چون میکرو با تیغ و خون سروکار داره 

عزیزم گفتم که متوجه نشدم با دستکشی که برای مشتری قبلی کار کرده بود با همون برای منم کار کرد یا برای ...

یه لحظه فکر کن عزیزم 

۱..دست اون بنده خدا زخم نبوده 

۲..مطمعن نیستی دستکش مشتری قبلی بوده یا عوض کرده 

۳..از کجا اطلاع دقیق داری که مشتری یا ارایشگر الوده بوده؟ 

میبینی اینها همه توهمات ماست عزیزم 

استاد شجاعی میگفت ذهن ادم اونقدر قویه که چیزی رو که نیست و وجود نداره میتونه خلق کنه، یعنی توهم بزنه و انقد فکر کنه که چیزی که نیست رو برای خودش تو ذهنش بسازه اینی یعنی توهم.. اروم باش به سوالام فکر کن و برای همیشه این افکارو کنار بذار.. بعد من از هیچکس نپرس چه مطمعنی یا نه چون ما اونحا نبودیم. پس به خودت اعتماد کن.. چون خودم قبلا اینطوری وسواس داشتم و رنج کشیدم و تهش فهمیدم بخاطر هیچ و پوچ، اتفاقایی که نمیفته خودم رو رنج دادم 

بیشتر به خودت برس 

وقتی این فکر ها میان بی توجهی تنها درمانده

ذکر بگو 

سوره ناس و فلق 

چهار قل ایت الکرسی. حرز امام جواد ع ببند به بازوت (حرز کبیر بزار تو بازوبند ببند به بازوت و نماز امام جواد ع بخون تو نت بزن و به نیت ببند به بازوت و با خدا حرف بزن که کمکت کنه، با نفست بجنگ وسواس از وسوسه و وسوسه از شیطان میاد اگه زنجیر بزنه به گردنمون دیگه تمومه هی مارو میکشه دنبال خودش، با نفست بجنگ و بی توجه باش) 

یه لحظه فکر کن عزیزم  ۱..دست اون بنده خدا زخم نبوده  ۲..مطمعن نیستی دستکش مشتری قبلی بود ...

عزیزم چقدررر حرفات آرومم کرد ممنونم 

کاش درخواست دوستیمو قبول کنی و بیشتر باعام صحبت کنی و راهکار بدی اینکه شما چطوری از این افکار خلاص شدی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز