2777
2789
عنوان

ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 5308 بازدید | 42 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو درمانگاه و بگو میخوام تست ایدز ازم بگیرید، رایگان برات انجام میدن تستش دقیقا مثل تست قند ده دقیقه ای هم جوابش آماده است. معمولا تو درمانگاه ها از خانم های باردار این تست میگیرن و افراد غیر باردار هم اگه خودشون بخوان براشون انجام میدن.  فکر کنم تستش هم رایگان

تست مامانم نمی‌ذاره بدم . ینی یه درصد هم شک نکنم؟

مگه مادرت باید بفهمه

خودت برو ازمایشگاه  بصورت آزاد 

ولی نترس با این چیزایی ک تعریف کردی ایدزی در کار نیس

عسلی تر 🍯از چشمهاش  👀  قند لباشه👄😘 
مطمئن باشم یه درصدم نیست ؟

ببین من نمیدونم تا چ سطحی تماس بوده .زخمی چیزی داشته و داشته .تماس خونی شده ببین فقط میدونم ایدز تو هفته اول اگر مشخص بشه دارو میدن خوب میشی بعد اگر نخ ۳ ماه بگذره باید صبر کنی بعد تست بدی چون جواب انوقت درست درمیاد 

همه چی خوب میشه تلاش کن 

دورت بگردم هیچیت نیست همه علایمی که گفتی سردرد دل درد دستشویی و علایم دیگه برای استرس و داشتن نا ارامی اعصابه فکرتو اروم کن همش تلقینه نه اون ایدز داره نه تو نگران نباش هیچیت نیست اروم باش ورزش کن پیاده روی کن سرحال شی فکرت ازاد شه

مطمئن باشم یه درصدم نیست ؟

الان من هم نمیدونم خودم یک درصد مبتلا هستم  یا نه بعد به شما اطمینان بدم!

مواردی که‌گفتی شامل ابتلا به hiv نمیشه ، باید مطمئن باشی خونت با خون فرد الوده در تماس بوده 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
الکی نیست واقعا استرس نمیذاره بخوابم

بی خودی استرس داری خب

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
دورت بگردم هیچیت نیست همه علایمی که گفتی سردرد دل درد دستشویی و علایم دیگه برای استرس و داشتن نا ارا ...

خیلی ممنون عزیزم ،🥹 خیلی این دل درد منو نرسونده نمیدونم واسه چیه هی میترسم ولی واقعا ممنون 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز