سلام ببخشید من توهم ایدز گرفتم اگه میشه کمک کنید چون از کسی نمیتونم بپرسم خیالم راحت شده شبا درست بخوابم💔😭
من یه دوست خطرناک داشتم که میگفت از من خوشش میاد هی میگفت لمس کن منو کارای چندش و با هزاران پسر خوابیده بود الان میترسم نکنه زخمش باز بوده باشه یا من زخم بازی داشته بودم الان یه وقت ایدز گرفته باشم نکنه اون ناقل باشه و این حرفا . یا مثلاً وقتی میرم واسه کاشت ناخن یه بار مدل شده بودم از اون. آدم های خراب بود میترسم الان نکنه واسم ناخن گذاشته یه وقت تو ناخن دست من خون اومده زخمم باز شده الان اون نکنه یه وقت ایدز داشته به من داده ...
وسواس شدید بیماری دارم لطفاً کمک کنید الان دو سه هفته ای میشه زیر شکمم دل درد متوسط یا شدید میگیرم ولی بخاطر پریود نیست الان میترسم نکنه علائم ایدز باشه جدیدا سابقه نداشتم سرم درد بگیره الان سه چهار روزه سرم درد میکنه الان میگم نکنه غدد لنفاوییم متورم شده من نمیفهمم یا حسش نمیکنم ، همچنین بازم سابقه نداشتم تند تند برم دستشویی الان بیشتر از قبل میرم و حس اینو دارم که تخلیه کامل اتفاق نیافتاده الان میگم نکنه این علائم ایدزه ؟ لطفا کمکم کنید ببینم اینا علائم ایدز هست یا نه مخصوصا این درد بدون دلیل زیر شکم چیه واقعا ؟