2777
2789
عنوان

دخترااا بیاین😶😂

740 بازدید | 68 پست

اگه با یه پسره که سه سال از خودتون بزرگتره سه ماه همکار مجازی باشین باهمدیگه همکاری کنین اینا

بعد مثلا بگه عزیزمن و یا حرفو میبرد سمت چیزای جنسی بهش گفتم خوشم نمیاد دیگه نگو گفت تیکه کلاممه ولی ناراحت میشی چشم دیگه نمیگم اون حرفای جنسی هم نمیزنم

الانم موقع توضیح دادن چیزی میگه قربونت برم، دورت بگردم نمیخوام ناراحتت کنم و فلان

از اینام حس خوبی نمیگیرم چجوری بهش بگمممم 😶🤦🏻♀️

متاسفانه همیشه موقعی به کار میبره که داره چیزی رو توضیح میده و منم همیشه نادیده میگیرم واکنشی نشون نمیدم😐💔

شما جای من بودین چیکار میکردین؟🤦🏻♀️💔

بلاک میکردم

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببینننننن بخداااا اینا اینجورن

یادمه اولین اکسم همینجور باهاش وارد رابطه شدم از همین عزیزم و قربونت برم و دورت بگردما شروع شد یهو به ۸مدمون اومدیم دیدیم تو رابطه ایم

اصلااااا اجاره نده این هدفش همون رابطه جنسیه بخداااا

الکی که نمیاد چیزی یادت بده، داره سو استفاده میکنه، مجبوری باهاش کار کنی؟

ن مثلا یجایی رو اشتباه میکردم میومد توضیح میداد اینارو هم به کار میبرد

ولی فردا اگه بازم دیدم اینارو گفت بهش میگم که دیگه نگه واقعاااا بدم میاد

آره متاسفانه مجبورم

بهش بگو داداش نامزدم گوشیمو چک میکنه خوشش نمیاد این حرفا بکار ببری دیگه نگو لطفا لبته فک کنم قدیمی ش ...

انقد که پیام میده و از کار حرف میزنیم میدونه دیگه تو رابطه نیستم🤦🏻♀️😐💔😂

همکاریممم😩😩😩

خوب چون همکارید میخای اجازه بدی اینطور باهات رفتار کنه؟ حد اقل کم محلی کن اگه نمیشه بلاکش کنی ولی من بودم جدی بلاک میکردم اعصابم خورد میشه

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

ببینننننن بخداااا اینا اینجورن یادمه اولین اکسم همینجور باهاش وارد رابطه شدم از همین عزیزم و قربونت ...

وایییی جدییی🤦🏻♀️😐😐

نامردا بلدن چیکار کنن 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️

از فردا بازم دیدم اینارو گفت بهش میگم که دیگه نگه واقعا معذبمممم😩🤦🏻♀️

اینجوری آدم وابسته هم میشه یجورایی