2777
2789
عنوان

چی بگم یکم حرف بزنیم امروز اومده...

255 بازدید | 18 پست

امروز مرخصی داشته ازسربازی اومده  یکم حرف زدیم و اینا ولی بحثمون یه جا تموم شد دیگ 

میخوام دوباره یه چیزی‌بگم که حرف بزنیم سرصحبت بازشه  چی بگم ؟چون فردا میره اونوقت دلم تنگ میشه که چرا زیاد حرف نزدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ حس خوبیه عشق دو طرفه,واسه من همیشه ی طرفه بوده🫠🤣

😂😍عزیزم ایشالا نصیبت

بخدا ماهم بعداز سالها یکی عاشقمون شد که تحت تاثیر دوست داشتن اون منم عاشقش شدم اما خیلی کم حرف و خجالتیه،یعنی دراین حد که چندسال دوستم داشته اما خجالت کشیده بگه یا حتی یه نگاهی چیزی بکنه که بفهمم😂نمیشه اصلا قربون صدقه اش برم یاچیزی  چون فعلا مرحله ی اشناییه و خیلی معتقد به شئونات اسلامیه😂😂😂😂

😂😍عزیزم ایشالا نصیبت بخدا ماهم بعداز سالها یکی عاشقمون شد که تحت تاثیر دوست داشتن اون منم عاشقش ش ...

نه بابا تو چرا قربون صدقش بری اخه،نکنیا

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
😂😍عزیزم ایشالا نصیبت بخدا ماهم بعداز سالها یکی عاشقمون شد که تحت تاثیر دوست داشتن اون منم عاشقش ش ...

من خودمم اخه یخم ب پسر مردم گفتم خوشم میاد ازت اون بدبختم نه بهم بی محلی کرد نه هیچی من خودم ۲ماه دیگه باهاش حرف نزدم گفتم تو ازمن خوشت نمیاد الان دوباره گاهی بهم پیام میدیم اصلا پسر جلف و اینا نیس،بهم توجه میکنه ناراحت میشم از دستش بهم زنگ میزنه میگه سوتفاهم پیش نیاد یا کارا دیگه اما نمیدونم اصلا دوسم داره یا نه 

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
من خودمم اخه یخم ب پسر مردم گفتم خوشم میاد ازت اون بدبختم نه بهم بی محلی کرد نه هیچی من خودم ۲ماه دی ...

منم هی شک دارم  دوسم داره یانه 

بدبخت اصلا اهل رل زدن واینا نبوده  مطمئنم بعد هی شگ دارم  شانس اورده فامیله وگرنه پنج دقیقه یه بار برمیگردم میگم  مطمئنی دوستم داری😂😂😂