ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چ حس خوبیه عشق دو طرفه,واسه من همیشه ی طرفه بوده🫠🤣
😂😍عزیزم ایشالا نصیبت
بخدا ماهم بعداز سالها یکی عاشقمون شد که تحت تاثیر دوست داشتن اون منم عاشقش شدم اما خیلی کم حرف و خجالتیه،یعنی دراین حد که چندسال دوستم داشته اما خجالت کشیده بگه یا حتی یه نگاهی چیزی بکنه که بفهمم😂نمیشه اصلا قربون صدقه اش برم یاچیزی چون فعلا مرحله ی اشناییه و خیلی معتقد به شئونات اسلامیه😂😂😂😂
😂😍عزیزم ایشالا نصیبت بخدا ماهم بعداز سالها یکی عاشقمون شد که تحت تاثیر دوست داشتن اون منم عاشقش ش ...
من خودمم اخه یخم ب پسر مردم گفتم خوشم میاد ازت اون بدبختم نه بهم بی محلی کرد نه هیچی من خودم ۲ماه دیگه باهاش حرف نزدم گفتم تو ازمن خوشت نمیاد الان دوباره گاهی بهم پیام میدیم اصلا پسر جلف و اینا نیس،بهم توجه میکنه ناراحت میشم از دستش بهم زنگ میزنه میگه سوتفاهم پیش نیاد یا کارا دیگه اما نمیدونم اصلا دوسم داره یا نه
از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم