شاعراینده مدیر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 5565 عنوان چی بگم یکم حرف بزنیم امروز اومده... | مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 18 پست امروز مرخصی داشته ازسربازی اومده یکم حرف زدیم و اینا ولی بحثمون یه جا تموم شد دیگ میخوام دوباره یه چیزیبگم که حرف بزنیم سرصحبت بازشه چی بگم ؟چون فردا میره اونوقت دلم تنگ میشه که چرا زیاد حرف نزدم 1402/09/16 | 20:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farahnaz_m عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 4181 منم هی شک دارم دوسم داره یانه بدبخت اصلا اهل رل زدن واینا نبوده مطمئنم بعد هی شگ ... 🤣🤣🤣دیوونه،اخه ادمو گیج میکنن،خیلی ناراحتم دلم میخواد گریه کنم از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
شاعراینده مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 5565 🤣🤣🤣دیوونه،اخه ادمو گیج میکنن،خیلی ناراحتم دلم میخواد گریه کنم بخدا منم حالم گرفته اس😕توهم جلوی کسی که دوست داره مثل بچه ی ۲ ساله میشی یافقط منم که اینجوری ام؟
farahnaz_m عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 4181 بخدا منم حالم گرفته اس😕توهم جلوی کسی که دوست داره مثل بچه ی ۲ ساله میشی یافقط منم که اینجوری ام؟ جلو خودش ک نه من خیلی مغرور بازی در میارم اما اون بنده خدا اینطور نیست،اما همین ک از کلاس میام انقدر دلم واسش تنگ میشه بغض خفم میکنه از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
شاعراینده مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 5565 جلو خودش ک نه من خیلی مغرور بازی در میارم اما اون بنده خدا اینطور نیست،اما همین ک از کلاس میام انقدر ... اخیی ایشالا خدابراهم حفظتون کنه🌷