kelodi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1400 عنوان قشنگه؟؟؟+عکس 201 بازدید | 14 پست از این کاپشن بادیا رنگسیاهشوگرفتم عین اینه بظرتون اینخوب تره واس یه دختر جوون همسن سال این عکس یا پافر؟ چیزی که خیلی باورش دارم اینه که: هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 1402/09/16 | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 40377 ببخشید ولی اصلا واضح نیست😓 صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
aila1 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8219 خودم پافردوسدارم این خیلی گشاده یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم
kelodi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1400 خیلی مودهههه اره خیلی قشنگن بین پافر و این گیر کرده بودم بالاخره اینو گرفتم رنگسیاشو ولی بازم گفتن بپرسم چیزی که خیلی باورش دارم اینه که: هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت
سایونارا عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 1314 اره خیلی قشنگن بین پافر و این گیر کرده بودم بالاخره اینو گرفتم رنگسیاشو ولی بازم گفتن بپرسم بنظرم برا تیپ لش مخشره و نوری که به صورتش تابید ؛
kelodi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1400 ببخشید ولی اصلا واضح نیست😓 عکس کاملشو ندارم و خودمم خونه نیستم که بفرستم عکس مال خودمو همینطوریع پفه دیع چیزی که خیلی باورش دارم اینه که: هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت
marsh_mellow عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 15061 قشنگه عزیزم ولی سلیقه ی من نیستاین کاربردی تره پافر آستین نداره سردت میشه زمستون نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹
kelodi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1400 بنظرم برا تیپ لش مخشره اره خودمم لش پوشم چیزی که خیلی باورش دارم اینه که: هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت
kelodi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1400 خودم پافردوسدارم این خیلی گشاده هرکی یه سلیقه ای داره به حرحال و اینکه مد این کاپشناس بادین چیزی که خیلی باورش دارم اینه که: هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت
aila1 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8219 هرکی یه سلیقه ای داره به حرحال و اینکه مد این کارشناس بادین اره من اصن لش نمیپوشم چون بهم نمیاد. شایدبتو بیاد .کارشناس بادی چیه گلم یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم
kelodi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1400 اره من اصن لش نمیپوشم چون بهم نمیاد. شایدبتو بیاد .کارشناس بادی چیه گلم آره به هر حال تو تن هرکی یجور دیده میشهمنظورم کاپشن بادی بود کیبورد خودش تغیر داده کلمه رو😂🤦🏻♀️ چیزی که خیلی باورش دارم اینه که: هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت
aila1 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8219 هرکی یه سلیقه ای داره به حرحال و اینکه مد این کاپشناس بادین خودمم یدونه مشکی دارم ازونا که سرکلاهش خزقهوه ای داره ولی یادم نبود چون کم میپوشم یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم
kelodi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1400 خودمم یدونه مشکی دارم ازونا که سرکلاهش خزقهوه ای داره ولی یادم نبود چون کم میپوشم از مال منن؟یا ن چیزی که خیلی باورش دارم اینه که: هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت
aila1 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8219 از مال منن؟ یا ن نع زیادبادی نیس جنسش فک کنم کتونه ولی مال تو یجوردیگس یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم