2777
2789
عنوان

قشنگه؟؟؟+عکس

201 بازدید | 14 پست

از این کاپشن بادیا رنگ‌سیاهشو‌گرفتم عین اینه بظرتون این‌خوب تره واس یه دختر جوون همسن سال این عکس یا پافر؟

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودم پافردوسدارم این خیلی گشاده

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

خیلی مودهههه

اره خیلی قشنگن بین پافر و این گیر کرده بودم بالاخره اینو گرفتم رنگ‌سیاشو ولی بازم گفتن بپرسم

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

ببخشید ولی اصلا واضح نیست😓

عکس کاملشو ندارم و خودمم خونه نیستم که بفرستم عکس مال خودمو همینطوریع پفه دیع

خودم پافردوسدارم این خیلی گشاده

هرکی یه سلیقه ای داره به حرحال و اینکه مد این کاپشناس بادین

هرکی یه سلیقه ای داره به حرحال و اینکه مد این کارشناس بادین

اره من اصن لش نمیپوشم چون بهم نمیاد. شایدبتو بیاد .کارشناس بادی چیه گلم

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

اره من اصن لش نمیپوشم چون بهم نمیاد. شایدبتو بیاد .کارشناس بادی چیه گلم

آره به هر حال تو تن هرکی یجور دیده میشه

منظورم کاپشن بادی بود کیبورد خودش تغیر داده کلمه رو😂🤦🏻‍♀️

هرکی یه سلیقه ای داره به حرحال و اینکه مد این کاپشناس بادین

خودمم یدونه مشکی دارم ازونا که سرکلاهش خزقهوه ای داره ولی یادم نبود چون کم میپوشم

خودمم یدونه مشکی دارم ازونا که سرکلاهش خزقهوه ای داره ولی یادم نبود چون کم میپوشم

از مال منن؟

یا ن

از مال منن؟ یا ن

نع زیادبادی نیس جنسش فک کنم کتونه ولی مال تو یجوردیگس