2777
2789
عنوان

کنکوری ها🥲

491 بازدید | 50 پست

سلام من میخوام کلاس انلاین شیمی و فیزیک و ریاضی رو ثبت‌نام کنم و هر کلاسی هم نزدیک ۴ ساعته

بنظرتون خیلی وقتم رو میگیره؟ من تا الان کلاس انلاین ثبت‌نام نکردم شما تجربه ای دارین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی ی سوال 

من کنکور سراسری اردیبهشت رو ثبت نام نکردم یعنی بعدا موقع ثبت نام کنکور تیر ماه تیر رو هم نمیتونم ثبت نام کنم؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

کلیپاشو دانلود کن 

هزینه الکی نکن 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

اولا که انلاین اصلا خوب نیست 

دوما همین شرایط حتی حضوریم میرفتی ب نفعت نبود 

هر کلاس ۴ ساعت میدونی چقدر وقت میپره ؟ رفت و امدش و خستگی بعدش بماند 

من وسط کلاس از خستگی غش کردم بس که یه روز استراحت نداشتم این وسط

خودت بخون هر مبحثو نفهمیدی سرچ کن ببین

.

تا الان همینکار کردم ولی همه چی درهم برهمه کلاس نظم میده اینکه آزمون میگیرن تکلیف میدن

خوددانی ولی این کلاسا میلیونی ان 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

اگر شهرتون دبیر خوب نداره حتما برو سراغ انلاین و میتونی افلاین اون کلاس هارو بعد از کلاس ببینی جاهایی که استاد رست داده  یا خاطره ای گفته یا صبر کرده بچه ها نکته برداری کنن رو رد کن زودتر تموم میشه تایمش 

به شخصه من خودم با انلاین راحت ترم

فمینیست♀️عاشق نجوم و آسمون و ماه و ستاره ها ✨INFP🧚♀️