2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 4878 بازدید | 30 پست
من دیگه به بیبی چک اعتماد نمی کنم من پارسال دو بار گذاشتم نشون نداد فقط تست بتا معتبره

براش دعا کن خداکنه باردار باشه نمیدونی چقدر سختی میکشه از شهرستان رفته تهران تو شهر غریب دو هفتس الانم ناامید برمیگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اره گلم

منم دقیقا ۵ روز بعد از موعدم زدم منفی شد

امرکز زدم مثبت شد

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
وای خدا رو شکر. برا منم دعا کنید ان شالله بی بی چکم مثبت بشه😔

ان‌شاءالله گلم ب حق فاطمه زهرا

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
نمیتونم بخدا ، نمیدونم میتونی درکم کنی یا نه ..ولی اصلا نمیتونم😔

میفهمم خودمم یه سقط داشتم دنیا برام جهنم بود و هی میگفتم من مادر نمیشم 

سال بعدش دوقلو باردار شدم الان همش میگم گوه خوردم 

باورت میشه نا دشویی هم نمی تونم برم 

تنها هم هستم و هیشکی نمیاد کمکم 

دقیقا همونایی ک دنبال این بودن ک بفهمن من کی حامله میشم الان اصلا از هزار فرسخی منم رد نمیشن 

الان منم و دو تا بچه از صب تا شب 

کلافه شدم . روانی شدم از دستشون 

زندگیم بهم ریخته 

حتی نمیرسم خونمو تر و تمیز کنم 

حرف هم نمی تونم بزنم تو خونه چون تا صدامو بشنون میان دنبالم . غذا هم ک عمراااا بزارن 

این یه زندگی فاجعه ای دارم ک نگو 

من تازه باردار شده بودم ازمایش خون دادم منفی شد نزدیک بود بچمو بکشم خدا رحم کرد

سلام عزیزم چطور ؟

من  من ۱۲ آذر موعدم بوده 

هنوز خبری نیست ولی شکم درد پریودی کمر درد دارم و ترشح زیاد 

پنج شنبه ۱۶ آزمایش دادم منفی بود امکان داره چند روز دیگه مثبت شه یا ن دیگه منفیه

نمیتونم بخدا ، نمیدونم میتونی درکم کنی یا نه ..ولی اصلا نمیتونم😔

میفهمم خودمم یه سقط داشتم دنیا برام جهنم بود و هی میگفتم من مادر نمیشم 

سال بعدش دوقلو باردار شدم الان همش میگم گوه خوردم 

باورت میشه نا دشویی هم نمی تونم برم 

تنها هم هستم و هیشکی نمیاد کمکم 

دقیقا همونایی ک دنبال این بودن ک بفهمن من کی حامله میشم الان اصلا از هزار فرسخی منم رد نمیشن 

الان منم و دو تا بچه از صب تا شب 

کلافه شدم . روانی شدم از دستشون 

زندگیم بهم ریخته 

حتی نمیرسم خونمو تر و تمیز کنم 

حرف هم نمی تونم بزنم تو خونه چون تا صدامو بشنون میان دنبالم . غذا هم ک عمراااا بزارن 

این یه زندگی فاجعه ای دارم ک نگو