2777
2789
عنوان

شما حسرت چی به دلتون مونده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2884 بازدید | 75 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگر کسی تو این دنیا بدون حسرت هست....

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

مادرم مریض بود و به رحمت خدا رفت ، حسرت اینکه با مامانم برم بیرون قدم بزنم ، بریم خرید ،برامون غذا درست کنه   لباسای قشنگش بپوشه بریم بیرون ، حسرت اینکه نوه هاشو میدید ماهارو میدید 

.

بازهم خدایا به حکمتت شکر اون دنیا برامون جبران کن و مادرم ببخش و بیامرز 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

حسرت شیر دادن به بچم 

حسرت اینکه مثل همه مادرا بچم که به دنیا میاد بتونم ببینمش و باهاش به خونه برگردم. اما چون زود به دنیا اومد و هزار و یک مشکل داشت مدت خیلی زیادی تو بیمارستان موند. الان بهتره ولی هنوز درگیر مشکلاتم 

و خییییلی حسرتای دیگه از بچگیم تا الان

من واقعا حسرت این به دلم مونده ک بدون اینکه ب کسی بگم واسم تولد بگیره و کادو بخره 

ببینه چی دوست دارم واسم بگیره 

یکم ب جزئیات علایقم توجه کنه 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍