2777
2789
عنوان

شما حسرت چی به دلتون مونده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2884 بازدید | 75 پست

دوران کودکیم ک باحسرت گذشت. نوجوونی هم همینطور. جوونیمم داره تموم میشه. اصلا نفهمیدم چطور گذشت. یه روز خوش نداشتم. 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسرت یه آدم که بشه متعهد باشه وفادار باشه قابل اعتماد باشه ولی این آدم زیر درخت آلبالو گم شده چون همچین آدمی وجود نداره منظورم جنس مذکر هست 

حسرت اینکه ذهنم آروم باشه خسته شدم انقد تو ذهنم شلوغه همش درگیرم خستم🥹

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

دوس داشتم دوران مدرسه با دوستام سفر برم 

دوس داشتم بچگیم بهم بیشتر توجه میشد و انقد راحت توی فک و فامیل ایگنور نمیشدم

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
مادرم مریض بود و به رحمت خدا رفت ، حسرت اینکه با مامانم برم بیرون قدم بزنم ، بریم خرید ،برامون غذا د ...

خدارحمتشون کنه مطمئن باش مادرت همه چیو میبینه

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 
دوس داشتم دوران مدرسه با دوستام سفر برم  دوس داشتم بچگیم بهم بیشتر توجه میشد و انقد راحت توی ف ...

همه مشکلات الانمون ریشه در بچگی دارن

اینکه در نوجوانی و اینا هیچ کلاس ورزشی و هنری نرفتم 

نسل من نسل سوخته بودن 

پدر مادرهای نادون خودخواه و جاهل 

۴ ۵ بچه بدون فکر میزاییدن 

فقط جای خواب شام و ناهار و غذا 

یه مدرسه دولتی و رخت و لباس سالی دوبار 

و سالی یبار سفر شمال 

نه سرویس مدرسه، نه مدرسه غیرانتفاعی نه کلاس ازاد و ویژه 

نه کمک آموزشی، نه سفر درست و حسابی غیر شمال، 

نه تفریحات اخر هفته، نه کلاس هنری موسیقی چیزی 

تابستون همش تو حیاط خونه 

حالا باز قدیم بود اکثرا همینجوری، یه حیاطی یه چیزی

الان چی زندگی اپارتمانی 

یارو مستاجر پول زایمان به زور جور کرده دنبال بچه دو م سوم و کوفت 

اه از حسرت های کودکی و نوجوانی 😔اه از زنان مردان بی فکر خودخواه 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

مگر کسی تو این دنیا بدون حسرت هست....

نه نیست ولی حسرت ها فرق داره یکی بزرگه یکی کوچیک 

یکی حسرتش ی وعده غذای خوبه یکی حسرتش ی ماشین بالاتر از ماشین خودش حسرت ها فرق داره

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
من واقعا حسرت این به دلم مونده ک بدون اینکه ب کسی بگم واسم تولد بگیره و کادو بخره  ببینه چی دو ...

شوهر من خیلی ضایس هی میگ من نمیدونم تو چی میخای خودت بگو یا پول میدم بخر. یه بار سوپرایز نمیکنه مثل بقیه

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
حسرت شیر دادن به بچم  حسرت اینکه مثل همه مادرا بچم که به دنیا میاد بتونم ببینمش و باهاش به خون ...

عزیزم خداروشکر که الان بهتره

شوهر من خیلی ضایس هی میگ من نمیدونم تو چی میخای خودت بگو یا پول میدم بخر. یه بار سوپرایز نمیکنه مثل ...

بازشوهر تو پول میده شوهر من کلا به کادو اعتقادی نداره

حسرت دوران نوجوونیم که نفهمیدم چیشد کسی نگفت ازش لذت ببر

اما از جوانی ات لذت ببر شاید تو میانسالی ناراحت باشی ک چرا از جوانی لذت نبردی

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم