2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب موقعی گرفتنش قضیه چایی یادمون میره😏

لعنتی دقیقا چرا حرف شوهرمو گفتی🤣🤣🤣شوهرمم میگه تتلو رو چرا گرفتن زندگیه خودشه بزا گوه بگیره زندگیشو پول نخورده ک بیاین اختلاص گرا رو بگیرین همین آخری چای دبش😒😏

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
تقصیر سحر قریشی بود این بدبختو انداخت سر زبونا

دستش درد نکنه

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
این با این همه تتو چه جوری سرطان پوست نگرفته تا الان

کسی ک مخدر مصرف میکنه سگ جون تر از این حرفاس 

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️

خدایا شُکرت 

هیچوقت توهین هایی که چند سال پیش به امام حسین و حضرت رقیه کرد یادم نمیره 😔

خدا لعنتش کنه 

حتی زمانی که به اون دختربچه آتنا تجاوز کرده بودن و کشته بودنش همین تتلو جانت گفت حقش بود 

ایشالا اعدامش کنن دلم خنک بشه 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

لعنتی دقیقا چرا حرف شوهرمو گفتی🤣🤣🤣شوهرمم میگه تتلو رو چرا گرفتن زندگیه خودشه بزا گوه بگیره زندگیش ...

میخواستم فقط لایکت کنم دیدم نوشتی اسکل.....😂😂😂🤣🤣🤣

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
حداقلش تو هیبت آدم با خدا با ایمان در نیومد و اختلاس نکرد. وای بر ریاکاران

چه ربطی داره 

کلا مشکل روانی داره طرف

نمیدونم 

چطوری بعضی آنقدر عاشقشن

انشاللا به زودی دانشجوی فرهنگیان بشم برام صلوات بفرست تا به ارزوم برسم 
تقصیر سحر قریشی بود این بدبختو انداخت سر زبونا

ب اون بدبخ چیکار داری

اون یه اشتباهی کرد رفت با تتلو و بعدش هم به غلط کردن افتاد

لطفا تا وقتی چیزی نمیدونید الکی شایع نکنید

و نوری که به صورتش تابید ؛