2777
2789
میخواستم فقط لایکت کنم دیدم نوشتی اسکل.....😂😂😂🤣🤣🤣

🙏😘😘

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا شُکرت  هیچوقت توهین هایی که چند سال پیش به امام حسین و حضرت رقیه کرد یادم نمیره 😔 خ ...

ایشاللا اعدام بشه 

خیلی توهین کرد 

انشالللا اون دنیا یقش رو میگیزن

انشاللا به زودی دانشجوی فرهنگیان بشم برام صلوات بفرست تا به ارزوم برسم 
شخصیتش به کنار حیف از صداش

یه لحظه فکر کردم نینی یار شبی گرخیدم😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

تتلو خودشه نقش بازی نمیکنه. پشت و رو نداره. کاش همه آدمها همین بود که متظاهر بیشرف

ببین به کجا رسیدیم به انگل های جامعه افتخار میشه بخواتر اینکه عوضی بازیاشونو نمی‌پوشنونن

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
تتلو خودشه نقش بازی نمیکنه. پشت و رو نداره. کاش همه آدمها همین بود که متظاهر بیشرف

اتفاقاً نقش بازی میکرد نقش آدم حامی و کمک کننده و مهربان ولی برعکس ب شدت متظاعرف بودو یک روی وحشی داشت که فقط همون دخترا میتونن برات بگن،همین ک شما هنوز میگی خوب یعنی خوب تظاهر کرده بعدم گلم چند بقیه بدن از بدی این بگذریم ؟!! اونا جای خود این جای خود😂هی میگی این باز فلان بود و فلان باشه بهتر از اونا بود ولی بد بود

تو بگو چکار نکرد  کم کلاهبرداری گرد  کم به خدا و پیامبر توهین کرد  کم به قرآن احان ...

دقیقأ حرفای دل منو زدی 👌👌👌

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

خخخ بزار ایجاد رعب و وحشت کنم🤣🤣🤣

والا رعب و هراس بدی ایجاد شد😂😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نه ایران درخواست داد پلیس ترکیه دستگیرش کرد تحویل ایران داد الان ایرانه 

الهی😁

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ