2777
2789
خدایا شُکرت  هیچوقت توهین هایی که چند سال پیش به امام حسین و حضرت رقیه کرد یادم نمیره 😔 خ ...

نگفته بود حقشه

گفته بود اگه مراقبش بودن و پوشش بچه مناسب بود اینجوری نمیشد

دقیقا همین حرفو همه تو لفافه میپیچن و تجویز میکنن که پوشش اجبا ری بخاطر خود زن هست که از نگاه نامحرمان در امان بمونه

بقیه میگن اوکی هست ولی همونو یه آدم مثل تتلو بگه باید فحشش بدیم و ازش متنفر بشیم؟!

من فن تتلو نیستم ولی کاش یکم سطحی نگر نباشیم

ببین به کجا رسیدیم به انگل های جامعه افتخار میشه بخواتر اینکه عوضی بازیاشونو نمی‌پوشنونن

کاری با تتلو ندارما

ولی بابا طرف قاتلم باشه بلاخره یه انسانه خب چرا بهش میگید انگل!!!!!

این همه آدم های مهم و با سواد تو سراسر دنیا دارن تلاش میکنن که اعدام رو حذف کنن از جوامع انسانی

همه حرفشونم اینه که در شان یه جامع فرهیخته نیست آدم کشی بکنه طرف قاتله حبس ابد بدید توی یه زندان خیلییییییی کم امکانات دیگه نکشیدش وقتی میکشیدش دیگه با خود اون فرقی ندارید و یکی هم باید شما رو مجازلت کنه

بعد شما دوست عزیز به یه انسان( با هر گناه و ثوابی که به خودش و خداش مربوطه) میگید انگل جامعه!!!!

حیف شما که خودتون رو شبیه انسان های کوتاه نظر میکنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاری با تتلو ندارما ولی بابا طرف قاتلم باشه بلاخره یه انسانه خب چرا بهش میگید انگل!!!!! این همه آد ...

ببخشید ولی اگر اینجوریه باید به یزید هم احترام بزاریم بجای اینکه بهش لعنت بفرستیم و همچنین به ترامپ و نتانیاهو و همچنین اختلاس گرها و.... عزیزم وقتی یکی داره عوضی بازیو تبلیغ میکنه و به اشتباهاتش افتخار میکنه و به حضرت زینب توهین میکنه معلومه یک انگل جامعه ای بیش نیست لطفاً ادای فمینیست هارو درنیارید

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
نگفته بود حقشه گفته بود اگه مراقبش بودن و پوشش بچه مناسب بود اینجوری نمیشد دقیقا همین حرفو همه تو ...

حالا آتنا به طرف 

من از کسی که به مقدسات توهین کنه متنفرم حتی اگه اون شخص خدای نکرده فامیلِ خودم باشه 

برای همیشه میبوسمش میزارم کنار 

هضمِ این بیشرفی برام خیللللی سخته 

اگه اعتقاد نداره به کنار ، ولی حق نداره توهین کنه 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

ببخشید ولی اگر اینجوریه باید به یزید هم احترام بزاریم بجای اینکه بهش لعنت بفرستیم و همچنین به ترامپ ...

چقدررررر وقیح تایپ کردی

شیرکاکائو جان باید بگم حتما از اونایی هستی که صف اول وایمیستن و بلند بلند با مشت بسته و دهن نیم متر باز کرده داد میزنن مر گ بر ....

همین جمله ی آخرت که نوشتی لطفا ادای فمنیستا رو درنیار کافیه برای اثبات هم سطح سوادت و هم سطح شخصیت و طرز فکرت

یکم به معنیه کلمه دقت کن بعد استفاده ش کن

فمنیست :فمینیسم (به فرانسوی: Féminisme) گستره‌ای از جنبش‌های سیاسی، ایدئولوژی‌ها و جنبش‌های اجتماعی است که به دنبال تعریف، برقراری و دستیابی به حقوق برابر جنسیتی در مسائل سیاسی، اقتصادی، شخصی و اجتماعیِ زنان است.

یزید زن بوده یا ت تلو؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا آتنا به طرف  من از کسی که به مقدسات توهین کنه متنفرم حتی اگه اون شخص خدای نکرده فامیلِ خو ...

عزیزم کاش برگردی و دوباره پیامتو بخونی

نوشتی اگه اعتقاد نداره به کنار ولی حق نداره توهین کنه

کاش خودتم مثل حرفات بودی

ازش خوشت نمیاد اوکی ولی همزمان داری بهش میگی بیشرف!!!!!

عزیزم کاش برگردی و دوباره پیامتو بخونی نوشتی اگه اعتقاد نداره به کنار ولی حق نداره توهین کنه کاش خ ...

برات متأسفم ، تتلو رو با خدا و ائمه یکی میدونی؟ 

پس تو چقدر.... که از حرومزاده ای که به مقدسات توهین کرده دفاع میکنی

دیگه ریپ نزن چون نمیخونم 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

به نظر من ، تو از تتلو هم کافرتر و بی ایمان تری که ازش دفاع میکنی 

به نظر من ، تو از تتلو هم کافرتر و بی ایمان تری که ازش دفاع میکنی 

اولا که برو برا خودت متاسف باش

دوما نظرتو واس خودت و امثالت نگه دار

خاک برسرِ باایمانت کنن 

امیدوارم نخونی اصلا پیاممو چون حیف پیام منه

جوابتم دادم چون استارترم

من اگر کافر و بی دین و خرابم؛ به تو چه؟

من اگر مست می و شرب و شرابم ؛ به توچه؟

تو اگر مستعد نوحه و آهی٬ چه به من؟

من اگر عاشق سنتور و ربابم ؛ به تو چه؟

تو اگر غرق نمازی٬چه کسی گفت چرا؟

چقدررررر وقیح تایپ کردی شیرکاکائو جان باید بگم حتما از اونایی هستی که صف اول وایمیستن و بلند بلند ب ...

صحیح شما درست میگید 

علاقه ای ندارم برای کسی که تو مغزش دمپایی هست بجای مغز وقتمو تلف کنم  👍🏻👍🏻👍🏻

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

خداروشکر دیگه آهنگ جدید نمیده بیرون انقدر دختر پسرای سیزده ساله اهنگای چرتشو همه جا پست و استوری میکنن حالم خراب شد

خوب شد گرفتنش الگو شده برای مخاطبین نوجوانش مشکل اخلاقی داره حداقل یه سری از طرفداراش سر عقل میاین عاقبتشو ببینن