2777
2789
اگه خودتم جای اون دخترا بودی این حرفو میزدی؟

من میدونم کجا برم کجا بیام واسه شهرت با هرکسی نمیرم هرجایی نمیرم 

با اینکه یه روزی با آدمای معروف هم سر و کار داشتم ولی چه معنی میده غیر قرار کار پا شی بری خونه غریبه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا جایی که یادمه تتلو همیشه دنبال نیوفیس بود و این جفنگیجات. اصلا گرفتن و نگرفتن تتلو تو زندگی من تا ...

هر کدوم جای خود اینم با تربیت بچه ها رابطه مستقیم داشت ساسی هم ،،شده خدا و نظر دهنده چشم بسته قبولش دارن ،،،خدا کنه ظالما تو هر لباسی  هر جایگاهی هستند مجازات بشن 

اگه خودتم جای اون دخترا بودی این حرفو میزدی؟

حالا من کار ب اون دخترا ندارما چون با پای خودشون رفتن دیگه ولی خب کلا آدم کثیفیه روانیه بیچاره مشکل داره ب مقدساتم ک توهین کرده بود قبلا خیلی خوب بودش معلومه زندگی سختی داشته روش تاثیر گذاشته چ میدونم والا جوونم هس خدا بهش رحم کنه 😖

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
هر کدوم جای خود اینم با تربیت بچه ها رابطه مستقیم داشت ساسی هم ،،شده خدا و نظر دهنده چشم بسته قبولش ...

انشالله ولی جز اولویت بندی مردم گرفتن تتلو نیس. تتلو قعر جدوله نه اینکه جلوتر از اختلاس گر یهو بیاد محاکمه بشه

اره خدایی ساسی خیلی چندشه

اینارو چی میشه یهو یاغی میشن اخه 😫😫بابا خب خاننده ای استعداد داری بخون بده بیرون بشین سرجات دیگه چرااینجوری میکنید اخه😞

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
خودش خواست بیاد  بعدم‌مگه قتل کرده که اینجوری میگید  تمام دخترام با پای خودشون رفتن پیشش

همینو بگو

حالا یکی نیس به اینایی که راجع به هرزگی و فحاشیاش میگن که حقش بود و فلان بگه اگه به هرزگی و فحاشی باشه که باید نهایتا ۳۰ میلیون از هشتاد میلیون ایرانی آزاد باشن