2777
2789

تتلو واقعا استعداد زیادی داره توی موسیقی

انشالله سر عقل بیاد و برگرده به همون تتلوی ده سال پیش که نوازش رو خوند.

اعدام حقش نیست واقعا

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ی جور بعضیا میگن بهتر انگار جای اینارو تنگ کرده بود.چقد دلتون سیاهه

تو بگو چکار نکرد 

کم کلاهبرداری گرد 

کم به خدا و پیامبر توهین کرد 

کم به قرآن احانت کرد 

کم به زن و خانم های ایرانی توهین کرد

کم تجاوز کرد

فقط بلدن از اون سر دنیا مردم ایران رو. به جون هم بندازن

انشاللا به زودی دانشجوی فرهنگیان بشم برام صلوات بفرست تا به ارزوم برسم 

اومده ایران؟ امیدوارم‌چوب تو آستینش کنن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اره ولی ب خواست خودشون حبس شدن ‌ شکنجه ؟!

هر چی هست تتلو ریز و درشت زندگیش استوری میکرد همه می‌دونستن چه ادمیه

فعلا که برگشتت مشکوکه من به این فکر میکنم چرا برگشت چون با پای خودش رفت سفارت گفت من دیپورت کنید

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

تتلو واقعا استعداد زیادی داره توی موسیقی انشالله سر عقل بیاد و برگرده به همون تتلوی ده سال پیش که ن ...

این آدما رو  عمدا به این روز میرسونن و نابودشون میکنن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
حالا مثلا قضیه چایی یادتون نمیرفت میخواستین چیکار کنین😂

هیچ موقع اینقدر قانع نشده بودم

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
حالا مثلا قضیه چایی یادتون نمیرفت میخواستین چیکار کنین😂

دیالوگ فیلمها میشه

مثل قسمت دوم داوینچیز که یاد بنده خدا تو کانادا افتاد 😎😎

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
هر چی هست تتلو ریز و درشت زندگیش استوری میکرد همه می‌دونستن چه ادمیه فعلا که برگشتت مشکوکه من به ای ...

خیر چند وقت بود شاکی داشت و پلیس تا ویلاش هم رفته بود میدونست دیر با زود برمیگردونشش بای خودم برمی‌گردم در اورد ،،،بعدم کلی فیلم ارس اومده در کثافت کاری