2777
2789

سلام سلام بچه ها تو رو خدا یک راهنمایی بکنید من یه بچه سه سال نیم دارم که خیلی آرومه یعنی خدا رو شکر میکنم از نوزادی همین بوده نه فضولی میکرد نه اذیتم کرد 

یک بچه هم دارم 1سالشه از چهار ماهگی سینه خیز کرد پنج ماهگی چهار دست پا الان هم یک ماهه که را افتاده برای خودش راه می‌ره دیگه همه چیز تو خونه رو جمع کردم ولی راه رفتنش رو هم میترسم روروئک سوارش میکردم قبلا یک ساعت وای میستاپ خسته میشد یه دوهفته پیش سوارش کردم رفتم تو اتاق چیزی بردارم یهو دیدم از روروئک اومده بیرون شک کردم اصلا داخل روروئک بود بعدش بازز گذاشتم داخلش دیدم بعلههههههه از همون هم یاد گرفته با سر میاد بیرون پاشو می‌ذاره کاره روروئک با سر خودشو هول میده بیرون الان هم تصمیم گرفتم از پارک های بچه بگیرم هم استخر توپ هست هم پارک بچه که یک حدی داشته باشه برای فضولی کردن حالا می‌خوام بدونم به نظرتون جواب میده یا راه کاری دارید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من برای پسرم پارک خریدم ولی تا دو سالگی بیشتر توش نموند منم جمعش کردم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

میشه دعاکنید خدا دوتا مثل نی نی های شما به منم بده🥺❤️😍 

ازطرف من ببوسشون ...برای خوشبختی و عاقبت بخیریشون دعای ده هزارصلوات میخونم...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اگه خطرناکی تو زمین نداری بزار بچت آزاد باشه‌ 

ممکنه یکی دو روز بااون پارک بازی کنه ولی خیلی زود دلشو میزنه .

بچه حس کنکاوی داره و نباید به جای کوچیک و بسته بذاری.

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
میشه دعاکنید خدا دوتا مثل نی نی های شما به منم بده🥺❤️😍  ازطرف من ببوسشون ...برای خوشبختی و ع ...

خدا بهتون سه دوقولو خوشگل بامزه بده منم قبلا مثل شما اینجا از همه اینو میخاستم الان ببخشید داره پدرم در میاد واقعا سختمه تا بچه نداری یه جوش میزنی که بچه نداری ولی وقتی بچه دارید دیگه هزار جوش خود به خود میاد از خوردنش نخوردنش نخوابیدنش زیاد خوابیدنش و از ریز درشت بچه جوش میزنه خدا به همه سلامتی بده بچه های خوبی خدا قسمت همه بکنه 

خدا بهتون سه دوقولو خوشگل بامزه بده منم قبلا مثل شما اینجا از همه اینو میخاستم الان ببخشید داره پدرم ...

ان شاءالله.....تمام این شیطنت ها و اذیت ها تا ده سالگی هست ولی بعدش دردسرهاش متفاوت میشه...انشاالله خیروخوشبختی بچهات را ببینی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....