2777
2789

پسرم ۸سالشه و درکل بچه ارومی بود از وقتی مدرسه رفت حرف های خیلی زشت یاد گرفت و منم خیلی باهاش درگیر میشم از طرفی برادرش رو گاهی اذیت میکنه.از طرفی خودم افسردگی شدید دارم خشم و خشونت زیاد دارم...طوری که چند روز پیش بخاطر اذیت هاش سیخ آوردم زدم رو پاش ..‌.امروز نزدیک یک ساعت و نیم گریه کرد که تو خونه کتک میخورم دوستام تو مدرسه میزننم میگفت میخوام خودم رو بکشم از این دنیا  بزن تا خدا ازم مراقبت کنه....

من خودم رو نمی بخشم بخاطر این سخت گیری و خشونت ام امروز مشاوره نوبت گرفتم ولی میخوام از تجربه هاتون استفاده کنم....خودم روان پریشی و استرس شدید دارم نمیدونم چطور به خودم و خانواده ام کمک کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول خودتو درمان کن حال مادر که خوب باشه بقیه هم خوب میشن 

با مشاور در مورد پسرت هم صحبت کن

نزنش با زدن گستاختر میشه،حرف های زدش رو نشنیده بگیر تکرار کرد فقط اخم کن و باهاش سنگین شو خودش میفهمه جای هر حرفی تو خونه نیست

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

واااای اسی با کمال تاسف اینقد بچه رو زدی و دعواش کردی که نمیتونه از خودش دفاع کنه و خیلی راحت بهت بگم بی عرضه و دست و پا چلفتی کردیش همشم بخاطر رفتارای خودت بوده متاسفانه

دیگه چه کمکی؟ یکم زودتر کمک میخواستی. حالا که بچه ۸ ساله به فکر خودکشی افتاده یعنی اوضاع خیلی وخیمه

وای چه خاکی به سرم بریزم....بخدا ما همه چیز براش تهیه کردیم ....منم تا تمام جونم برام گذاشتم تک و تنها توی غربت شوهرمم خیلی وقتا پیشم نبود

مشاوررو ول کن یکم خودتو نصیحت کن  مشکل دوستاش نیستن دختره منم میاد حرفاشونو میگه هیچی نمیگم فقط یلحظه زل میزنم لبه پایینیمم گازمیگیرم بعدم میگم چه زشت کدام بی ادبی گفته دیگه بلهاش نگرد الان انقد گوش میده یکم خستگیه مدرسرو داره دمخورش نمیشم فقط عصرونه رو اپن حاظره میاد بخوره تا منو نخوره😂

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
وای چه خاکی به سرم بریزم....بخدا ما همه چیز براش تهیه کردیم ....منم تا تمام جونم برام گذاشتم تک و تن ...

سلامت روح و روان با خرید وسایل و لباس و اسباب بازی تامین نمیشه. شما خودت میدونی خشونت بیش از حد داری. خودت میگی روانپریشی داری چرا زودتر نرفتی روانپزشک قرص بخوری بچه ها رو نابود نکنی؟

عزیزم خدا کمکت کنه ولی اول اصلاح مزاج برو. سودا تون بالاست که افسردگی گرفتی و از ضعف و کم خونیه که پرخاشگر شدین.

حتما لایف استایلتونو تغییر بدین و از مشاوره های معتقد کمک بگیرید.

مشاوررو ول کن یکم خودتو نصیحت کن  مشکل دوستاش نیستن دختره منم میاد حرفاشونو میگه هیچی نمیگم فقط ...

من از بچگی سخت گیر بودم باید همه چیزم مو لا درزش تره....ازین حالتون خستم.....کاش میتونستم بهش گیر ندم...چطور کنترل کنم که خشونت نکنم

عزیزم خدا کمکت کنه ولی اول اصلاح مزاج برو. سودا تون بالاست که افسردگی گرفتی و از ضعف و کم خونیه که پ ...

خواهش میکنم اگه کسی رو می شناسید معرفی کنید من خیلی دنبالش بودم پیدا نکردم تلفنی هم باشه خوبه فقط کارش خوب باشه

مرسی....تو رو خدا سرزنش نکنید دوستان فقط راهنمایی کنید

عزیزم حتما خودت پیش روانپزشک برو

پروسه ی دارویی که شروع کنی تاثیر بهبودی خودت رو میبینی

از اون طرفم مشاور کودک مجرب برو 

راه حل ها رو بگیر و اجرا کن

انشالله نتیجه ی مثبت میگیری