پسرم ۸سالشه و درکل بچه ارومی بود از وقتی مدرسه رفت حرف های خیلی زشت یاد گرفت و منم خیلی باهاش درگیر میشم از طرفی برادرش رو گاهی اذیت میکنه.از طرفی خودم افسردگی شدید دارم خشم و خشونت زیاد دارم...طوری که چند روز پیش بخاطر اذیت هاش سیخ آوردم زدم رو پاش ...امروز نزدیک یک ساعت و نیم گریه کرد که تو خونه کتک میخورم دوستام تو مدرسه میزننم میگفت میخوام خودم رو بکشم از این دنیا بزن تا خدا ازم مراقبت کنه....
من خودم رو نمی بخشم بخاطر این سخت گیری و خشونت ام امروز مشاوره نوبت گرفتم ولی میخوام از تجربه هاتون استفاده کنم....خودم روان پریشی و استرس شدید دارم نمیدونم چطور به خودم و خانواده ام کمک کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واااای اسی با کمال تاسف اینقد بچه رو زدی و دعواش کردی که نمیتونه از خودش دفاع کنه و خیلی راحت بهت بگم بی عرضه و دست و پا چلفتی کردیش همشم بخاطر رفتارای خودت بوده متاسفانه
وای چه خاکی به سرم بریزم....بخدا ما همه چیز براش تهیه کردیم ....منم تا تمام جونم برام گذاشتم تک و تن ...
سلامت روح و روان با خرید وسایل و لباس و اسباب بازی تامین نمیشه. شما خودت میدونی خشونت بیش از حد داری. خودت میگی روانپریشی داری چرا زودتر نرفتی روانپزشک قرص بخوری بچه ها رو نابود نکنی؟