2777
2789

از دست شوهرم ظهر گف بریم بیرون گف با بابام برید من خابم میاد.شب ساعت ۹ از سرکار اومد شام خورد رفت پیش دوستاش هرچی زنگ میزدم‌جواب نمیداد گذاشته بود رو بیصدا پسرم کلافم کرد تو خونه زنگ زدم پسرعموم گفتم بهش بگو گوشی جواب بده گف چته گفتم تی وی رو انداخته پسرت بیا.بعد ی رب اومد جیغ زدم خودمو کشتم تا مادرشوهرم اومد گف بسه ابرومو بردی.فک کن این ده ساله شوهرم اینجوره انگار بچه مال اون نیست حوصلشو نداره همش منووپسرم تنهایی میریم بیرون

خواهشا این کارو باهاش نکن

اول اینکه با جیغ زدن کاری پیش نمیره

دوم اینکه خیلی اثرات مخربی داره واسه روان کودک

به قول مهران مدیری هر وقت خواستی راجع به کسی قضاوتی کنی دوتا سوال از خودت بپرس:کجای زندگیمه؟کجای زندگیشم؟...یه کراش دارم که نمیتونم مخشو بزنم و تو اینجا خیلی راجع بهش حرف میزنم😂انقدر میگم میگم تا بیاد به غلامی دم خونمون😎(خب تو پرانتز باید بگم که زهی خیال باطل،فهمیدم رل داره،لیاقت محبت و عشق خالص منو نداشت     )(یه پرانتز دیگه باز میکنم و باید بگم کات کرده💃) به معجزه معتقدم😍🌱 یه خردادی مودی  سعی میکنم در لحظه زندگی کنم🧘🏻‍♀️ چون زندگی واقعا مسیره و مقصد مشخصی نداره💃اگه بگی خرکی ترین اشتباه زندگیم چی بوده؟ میگم انتخاب تجربی تو دبیرستان🤨 به خاطر همین پرونده ی کنکور تجربی و بعد دو کنکور میبندم و میرم سراغ بیدار کردن کودک درونم و برنامه هایی که تو کودکی واسه آیندم داشتم👩🏻‍🎓🌱📷📚🎼❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهشا این کارو باهاش نکن اول اینکه با جیغ زدن کاری پیش نمیره دوم اینکه خیلی اثرات مخربی داره واسه ...

شوهرم نفهمه همیشه بهش میگم روزی نیم ساعت بگیرش بزار پیشت باشه انگار با دیوار حرف میزنی

عزیزم بهتره بیشتر صبوری کنی 

سعی کن زمان بیشتری بخوابی

اگر فکر میکنی تحمل شرایط برات خیلی سخته دارو بخور حالت بهتر بشه

اگر همسرت از حرف بزرگتری حساب میبره بهشون بگو باهاش صحبت کنن

پسرم دستشو گاز میگیره منم بهش رب گوجه زدم گفتم دیدی خونی شد دیگه اینکارو نکن حالا بیدار میشه میگه ما ...

چرا میترسونیش بچه رو؟ 

باهاش حرف بزن سعی کن با حرف قانعش کنی نه اینکه با اینجور کارا

به قول مهران مدیری هر وقت خواستی راجع به کسی قضاوتی کنی دوتا سوال از خودت بپرس:کجای زندگیمه؟کجای زندگیشم؟...یه کراش دارم که نمیتونم مخشو بزنم و تو اینجا خیلی راجع بهش حرف میزنم😂انقدر میگم میگم تا بیاد به غلامی دم خونمون😎(خب تو پرانتز باید بگم که زهی خیال باطل،فهمیدم رل داره،لیاقت محبت و عشق خالص منو نداشت     )(یه پرانتز دیگه باز میکنم و باید بگم کات کرده💃) به معجزه معتقدم😍🌱 یه خردادی مودی  سعی میکنم در لحظه زندگی کنم🧘🏻‍♀️ چون زندگی واقعا مسیره و مقصد مشخصی نداره💃اگه بگی خرکی ترین اشتباه زندگیم چی بوده؟ میگم انتخاب تجربی تو دبیرستان🤨 به خاطر همین پرونده ی کنکور تجربی و بعد دو کنکور میبندم و میرم سراغ بیدار کردن کودک درونم و برنامه هایی که تو کودکی واسه آیندم داشتم👩🏻‍🎓🌱📷📚🎼❤️
چرا میترسونیش بچه رو؟  باهاش حرف بزن سعی کن با حرف قانعش کنی نه اینکه با اینجور کارا

هرجا میرم اینجور میکنه گوشت دستش جای دندوناش مونده قرمز قرمز فک کن یکسره اینجور میکنه

شوهرم نفهمه همیشه بهش میگم روزی نیم ساعت بگیرش بزار پیشت باشه انگار با دیوار حرف میزنی

خب اون نمیفهمه شما که میفهمی چرا این. کارو میکنی

شاید نمیدونی باید چجوری باهاش صحبت کنی

چرا بچرو میترسونی؟چرا داد میزنی مادر شوهرت بیاد اونجوری بهت بگه؟شوهرت هرچیه تو ابروی خودتو جلو بقیه نبر با روان بچت بازی نکن،بیرون برو بابچت ببرش پارک،پارک بادی،دوست پیدا کن خودتونو سرگرم کن اینکارارو نکن