2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من درمان شدم تقریبا.یکم برام توضیح بده

داروتون چی بود افکار شما چی بود،بعد پانیک وسواس فکری و افسردگی و وضطراب گرفتم،هی میگم نکنه الان بمیرم یا ایست قلبی کنم،با اینکه همه ازمایشات و اکوی قلبم سالمه

میخونم ولی از ذهنم بیرون نمیره

اصن دارو نخور منم اونجوری بودم فقط ب این فکر کن ک بی اذن خدا کاری انجام نمیشه دیگه رها میشی خب با خودت بگو اخرش چی خب درسته وسوسه میشی ولی آخرسر درست میشه 

داروتون چی بود افکار شما چی بود،بعد پانیک وسواس فکری و افسردگی و وضطراب گرفتم،هی میگم نکنه الان بمیر ...

من افکارم پرشی بود من شدید بودم بستری شدم.یعنی افکارم از ی موضوعی ب دیگری تعییر میداد.من با آسنترا و بستری شدن و الانم تلاش خودم.من آلمان پیش دکتررفتم گفت کلید نجاتش یک جمله است:بی توجهی ب افکار و پرت کردن حواس ومشغول کرون خود

اصن دارو نخور منم اونجوری بودم فقط ب این فکر کن ک بی اذن خدا کاری انجام نمیشه دیگه رها میشی خب با خو ...

اوضاعم خیلی وخیم بود دارو خیلی کمکم کرد ولی باز فکر منفی اذیتم میکنه،همش میگم همش امیدو توکلم بخداست

من افکارم پرشی بود من شدید بودم بستری شدم.یعنی افکارم از ی موضوعی ب دیگری تعییر میداد.من با آسنترا و ...

از صب خودمو مشغول میکنم ولی لعنتی از ذهنم نمیره دیروز عالی عالی بودم امروز نه

اوضاعم خیلی وخیم بود دارو خیلی کمکم کرد ولی باز فکر منفی اذیتم میکنه،همش میگم همش امیدو توکلم بخداست

بزار تهش بهت بگم 

باور کن اینا همه از فکر میاد اصن بهشون فکر نکن ب آینده فکر کن منم اونجوری بودم و اذیت میشدم ولی بعدش رها کردم حتی اومد سمتم دیگه یبار رها کردم دیگه چیزی نشد نماز اول وقت بخون خیلی کمکت میکنه عزیزم هر روز ی صفحه قرآن بخون سوره یس