2777
2789
عنوان

مهاجرت

579 بازدید | 70 پست

اگه جوون بودید کدوم کشور میرفتید خودم اول دلم میخواست برم اسپانیا اما راجب فرانسه و ایتالیا هم دو دل شدم طراحی لباس میخوام برم

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

سوسیس امریکا 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه مهاجرت آنقدر الکیه؟ به دل نیست باید ببین شرایطش چیه و کجا با توجه به شرایطی بهترین گزینه است و اصلا دلیلی برای مهاجرت چیه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

دو تاش خوبه من دوستام یکیشون طراح لباس فرانسه میخونه یکیشون مدو فشن ایتالیا 

پرسیدم ازشون شرایط ورود ب ایتالیا راحت تره

اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا  با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند  بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂.  .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼

[QUOTE=]من الان خودم نزدیک مهاجرتمونه غم دنیا ت دلمه🥺🥺[/QUOTE]

تو کجا؟🥹من  ریجکت شد م💔

اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا  با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند  بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂.  .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼

من چندتا فامیل تو خارج دارم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

[QUOTE=]من الان خودم نزدیک مهاجرتمونه غم دنیا ت دلمه🥺🥺[/QUOTE] تو کجا؟🥹من  ریجکت شد م💔

از کجا؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز