بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن ناراحت نیستیم ولی اینکه بخواییم از شهر و خونواده موت دور بشیم ناراحا کننده اس
موضوع مهاجرت خیلی براس من هیجان انگیزه اینکه شمارو ریپلای کرذم همین بود ادم ب شددددددددددت وابسته ای هستم جوری ک با مادرم تو ی کوچه ساکن ایم خیلی دوست دارم یدونم اددم هایی ک مهاجرت رو انتخا میکنن چی تو قلب ذهنشونه ک این حجم دوربی رو انتخاب کردن
موضوع مهاجرت خیلی براس من هیجان انگیزه اینکه شمارو ریپلای کرذم همین بود ادم ب شددددددددددت وابسته ای ...
ببین منم خیلی وابسته ام ولی چیزی که مجبورمون کرد ایندمون بود و به قول شوهرم میگه میتونیم با ویدیو کال تا حدی دلتنگی را رفع کنیم ولی اینده مون خیلی برامون مهم بود و اونجا زندگی مون تضمین شده هست نسبت به ایران و جون اینجا خیلی درس خوندیم دوس داریم نتیجه اش را ببینیم و بین وابستگی و پیشرفت ما پیشرفت را انتخاب کردیم و خب بالاخره بعد ک یکم اوضاع مون سر و سامان گرف میتونیم بیاییم و بریم و اونجا همه دوستامون و داییم و خانوادش اونجان و باز تنها نیستیم و شوهرم میگه فکر کن ۲ سال توی ی شهری داری دس میخونی و نمیتونی خانوادت را ببینی البته ما عقدیم و ازدواج نکردیم هنوز