2821
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 70 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ن ناراحت نیستیم ولی اینکه بخواییم از شهر و خونواده موت دور بشیم ناراحا کننده اس

موضوع مهاجرت خیلی براس من هیجان انگیزه اینکه شمارو ریپلای کرذم همین بود ادم ب شددددددددددت وابسته ای هستم جوری ک با مادرم تو ی کوچه ساکن ایم خیلی دوست دارم یدونم اددم هایی ک مهاجرت رو انتخا میکنن چی تو قلب ذهنشونه ک این حجم دوربی رو انتخاب کردن

موضوع مهاجرت خیلی براس من هیجان انگیزه اینکه شمارو ریپلای کرذم همین بود ادم ب شددددددددددت وابسته ای ...

ببین منم خیلی وابسته ام ولی چیزی که مجبورمون کرد ایندمون بود و به قول شوهرم میگه میتونیم با ویدیو کال تا حدی دلتنگی را رفع کنیم ولی اینده مون خیلی برامون مهم بود و اونجا زندگی مون تضمین شده هست نسبت به ایران و جون اینجا خیلی درس خوندیم دوس داریم نتیجه اش را ببینیم   و بین وابستگی و پیشرفت ما پیشرفت را انتخاب کردیم و خب بالاخره بعد ک یکم اوضاع مون سر و سامان گرف میتونیم بیاییم و بریم و اونجا همه دوستامون و داییم و خانوادش اونجان و باز تنها نیستیم و شوهرم میگه فکر کن ۲ سال توی ی شهری داری دس میخونی و نمیتونی خانوادت را ببینی البته ما عقدیم و ازدواج نکردیم هنوز

😐 وابستگی چیزی نیس ک دست ادم باشه ناخوداگاه دلتنگ میشه😐 شوهرم کمتر از منه ولی اونم اخرش دلتنگ میشه

چرا کاملا دست خودته اگه رو خودت کار نکنی بیایی اینجا بجای اینکه زندگیت بهتر بشه از اومدنت پشیمون میشی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عزیزم نصف کسایی ک مهاجرت کردن دلتنگ خونواده هستن و چیزی نیس ک بشه کاملا ترک کرد ولی اونجا اینده مون ...

از منی که تو مهاجراتم و دیدم تو اطرافیانم بپذیر اگه از الان روی خودتو وابستگیت کار نکنی بجای لذت از شرایط بهتر فقط اذیت میشی

االان میخندی بعد به حرفم میرسی

واقعا اون قسمت حرفت که باید مثه کف دستت باد باشی درست نیست خب میلیون یاد میگیری اون خیلی بیگ دیل نیست واقعا

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792