2821
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 70 پست
مگه مهاجرت آنقدر الکیه؟ به دل نیست باید ببین شرایطش چیه و کجا با توجه به شرایطی بهترین گزینه است و ا ...

دقیقا امروز داشتم فکر میکردم خیلی الکی گرفتم اصلا تنها برم چیکار خانوادم اینجان ولی خب شرایط مهاجرت تحصیلیو تقریبا دارم

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دو تاش خوبه من دوستام یکیشون طراح لباس فرانسه میخونه یکیشون مدو فشن ایتالیا  پرسیدم ازشون شرای ...

تنها رفتن؟ کدوم بیشتر راضیه

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
دقیقا امروز داشتم فکر میکردم خیلی الکی گرفتم اصلا تنها برم چیکار خانوادم اینجان ولی خب شرایط مهاجرت ...

شرایطمهم نیست باید ببینی هدفت از مهاجرت چیه

کجا میخوای بری که برات راحت تر امکان کار باشه 

همینجوری که نمیشه تاس انداخت بسم الله الرحمن الرحیم مهاجرت!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خیلی چیزا مهمه اول مجردی یا متاهل ؟ اگه متتاهل بچه داری؟ زبون کشور مقصد بلدی؟ خیابونای کشور مقصد ب ...

من بعد اینهمه سال زندگی تو تهران همه جارو بلد نیستم این جی بود دیگه😂

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
سخته رفتن و دل کندن از خانواده 

بذار خیالتوراحت کنم، اگه وابستگی داری به خانواده آن اینجا هر روزت عذابهیا روی خودت کار کن یا اصلا تو اومدنت تجدید نظر کن. مهاجرت برای همه خوب نیست!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
همینجا از فکرش خارج شو پس

نمیشه ولی باز اونجا داییم و خونوادش و دوستامون همه هستن ولی خب دلتنگ خونواده میشیم خصوصا من که ته تغاری ام و خیلی ب بابا و مامانم نزدیکم

😐 وابستگی چیزی نیس ک دست ادم باشه ناخوداگاه دلتنگ میشه😐 شوهرم کمتر از منه ولی اونم اخرش دلتنگ میشه

اگر یک هزارم درصد وابستگی به کسی یا چیزی داشته باشید نمیتونید دوام بیارید اول باید همینجا غید همه چیز رو بزنید و برید

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز