2777
2789
عنوان

نوه😐😂

84 بازدید | 12 پست

عاقا مامان های شمام نوه هاشون ک میان عین مامان منن؟ من مامانم با اینکه خیلی نمیتونه جمع کنه اما وقتی میان خونه را عین جنگگگ میکنن تازه قربونشون هم میره😂😂😂 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز خوبه😐من مامان بابام و خواهرم هر سه تاشون از وقتی بچم اومده اصلا منو نمیخوان یبار علنا بابام بدگشت گف بچرو بزار پیش ما خودتم برو نبینیمت دیگه چرا هی میای خودتم نمیشه تو نیای😑😐😂 هر موقع مریض میشه دستو پام میلرزه که من جواب اینارو چی بدم😑😂انگا  بچه ی اوناس من پرستار حقوق بگیرشم😑😐

باز خوبه😐من مامان بابام و خواهرم هر سه تاشون از وقتی بچم اومده اصلا منو نمیخوان یبار علنا بابام بدگ ...

وای🤣🤣 من ک هنوز عروسی نکردم ولی بچه خواهر یا داداش هام مریض میشه مامانم نگران تر از خوودشون میشه🤣 الان عروسی خواهر زاده ام چن ماه زودتر منه مامانم انگار برای اون بیشتر ذوق داره🤣

وای🤣🤣 من ک هنوز عروسی نکردم ولی بچه خواهر یا داداش هام مریض میشه مامانم نگران تر از خوودشون میشه🤣 ...

من ک والا مامان بزرگام اینجوری نبودن اصلا نمیفهمم چی میگی😂😂😂😂ولی در مورد پسرم عمیقا حسش کردم از وقتی اومده اصلا منو نمیبینن در صورتی ک بابام حتی یک روزم نمیتونست دوری منو تحمل کنه دانشگاه میرفتم میگفت خوابگاه نمون بیا خونه مامانم بخاطر من اومد دانشگاهم ثبت نام کرد ک کنارم باشه باورت میشه؟لان تقریبا هیچی نیستم براشون😑😐😂

من ک والا مامان بزرگام اینجوری نبودن اصلا نمیفهمم چی میگی😂😂😂😂ولی در مورد پسرم عمیقا حسش کردم از ...

واییی🤣🤣🤣 منم مامانم اصلا نمیتونه بدون نوه هاش فقط نوه هاش را میخواد با شوهر من😂🤭

واییی🤣🤣🤣 منم مامانم اصلا نمیتونه بدون نوه هاش فقط نوه هاش را میخواد با شوهر من😂🤭

دقیقا منم شوهرم خیلی عزیزه براشون هر وقت بحثمون میشه طرف اونو میگیرن بدبختی خانواده شوهرمم اونومیخوان فقط جرات ندارم بهش بگم بالا چشمت ابرو مامانش میخورتم😂 کلا اضافیم همه جا😂😂😂