2777
2789
عنوان

فرهنگیان یا پشت

219 بازدید | 32 پست

من با 7700 مجاز شدم برا فرهنگیان... این کلا به کنار از طرفی چون حافظ قرانم بدون کنکور فقط با یه مصاحبه میتونم قبول شم البته دبیری الهیات و اموزش ابتدایی فقط... این طرح استعداد برتر پارسال اومد و 4 تا از دوستام ازین طریق رفتن... امسال هم درس نخوندمicon تجربیمم برم یا پشت بمونم؟

بروو برو

ریسک پشت موندن

:))عدالت اصن وجود داره؟امروز بهم ثابت شد هم وطن هم خون هیچکسی به هیچکسی رحم نمیکنه :)🙂🖤فکر نمیکردم اینجوری بشه من کاربر rahil_23 ام امروز ۴ مهر ۱۴۰۲ تلیق شدم بخاطر تایپیک های راجب خروج اتباع و فش ها ک میدادم اونا هم فش میدادن جالبه اونا هم چنان حضور دارن ولی منو تلیق کردن :) من ایرانیم منن تلیق کردن ولی اتباع ک هیچ هویتی ندارن رو گذاشتن بمونه🙂🖤

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شاید سال بعد پزشکی اوردم اخه

اراه و پشتکارشو اگر داری پس بمونننن پشت

:))عدالت اصن وجود داره؟امروز بهم ثابت شد هم وطن هم خون هیچکسی به هیچکسی رحم نمیکنه :)🙂🖤فکر نمیکردم اینجوری بشه من کاربر rahil_23 ام امروز ۴ مهر ۱۴۰۲ تلیق شدم بخاطر تایپیک های راجب خروج اتباع و فش ها ک میدادم اونا هم فش میدادن جالبه اونا هم چنان حضور دارن ولی منو تلیق کردن :) من ایرانیم منن تلیق کردن ولی اتباع ک هیچ هویتی ندارن رو گذاشتن بمونه🙂🖤
واقعا؟؟؟؟

بقران بهترین شغل برا یه خانم الان دبیریه

چون تو قرار نیس خرج خونواده رو بدی همین ک دستت تو جیب خودت باشه هرچی خواستی بخری و دنبال پول از شوهرت نباشی کفایت میکنه

عاشق Amir"M🩷💍متعهد