2777
2789
عنوان

پولمو خوردن یه آبم روش

482 بازدید | 37 پست

برای رشد پیج اینستام برای یکی پول واریز کردم ولی دزد از آب در اومد و خیلی پرروعه جوابمم میده اعصابم بهم میریزه که خیلی راحت تو روز روشن از ادم دزدی میکنن یعنی این ادما وجدان ندارن؟یعنی نمیترسن یهو کارشون به شکایت و شکایت کشی برسه؟چقدر بعضی از ادما کثیفن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد

نزدیک بود پکیج vip بردارم یه تومن بریزم ولی عقلم رسید پکیج عادی برداشتم ۴۰۰ ریختم بحث ۴۰۰ تومن نیس بحث اینه که در روز چقدر از این پولا با دزدی به جیب میزنن

چون شکایت کردن دردسر داره و کسی ام پیگیر نمیشه اینا روشون زیاد میشه دیگه 

من قبلا فک میکردم فتا خیلی پیگیره و سختگیری میکنه، اما انگار فتا هم بیخیال کلاهبردارا شده سرشو جای دیگه گرم کرده ☹️

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چون شکایت کردن دردسر داره و کسی ام پیگیر نمیشه اینا روشون زیاد میشه دیگه  من قبلا فک میکردم ...

چه دردسری داره.خب شکایتش بکنه حداقل دلش خنک بشه گیر بیفته اون کلاش کلاهبردار.الان سرنخ ازش داره هم اکانت هم شماره کارت

ندیده نشناخته چرا واریز میکنید اعتماد میکنید ؟خیر اگه واهمه داشت اینکار نمیکرد همیشه تحقیق کنید &nbs ...

من چندین بار واریز کردم با اینکه طرفو نمیشناختم اوکی بود اما اینبار برای اینکه واریز کردم دزد از اب در اومد🤦🏻‍♀️

من چندین بار واریز کردم با اینکه طرفو نمیشناختم اوکی بود اما اینبار برای اینکه واریز کردم دزد از اب ...

خب برا همون شخص واریز میکردی اگه البته به این کار مرتبط بود.خب دیگه همه مثل هم نیستن حواست باشه مجازی  خیلی جای بیشتری برای دورزدن هست اینجور مواقع