2777
2789
بچه ها من دوره استخدام مشاوره سنجش رو (680 هزارتومن )خریدم اگه کسی میخواد پیام بده باهم استفاده کنیم ...

منم میخواستم ثبت نام کنم ولی اینجور که تاپیک‌ها رو خوندم ی کم دلسرد شدم،

من دیروز از پیامک استخدام‌شون خبردار شدم و همین دیروز هم رزومه‌م رو فرستادم ولی هیچ کدی برام نیومد الانم زنگ زدم به شماره تماسی که توی لایو گفت گفتم برام کد نیومده پشتیبانش هم گفت چه کدی؟ توضیح دادم توی لایو چی گفت بعد گفت اگه صفحه پرداخت برات باز بشه یعنی کد یک هستی گفتم آخه حین لایو میگفت که سقف فلان استان پر شده میخواستم بدونم برای اینجا هم پر شده یا نه خیلی با بی میلی گفت نه، انگار اصلا در جریان نبود خوده پشتبان، حالا هم نمیدونم چیکار کنم!

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بچه ها من دوره استخدام مشاوره سنجش رو (680 هزارتومن )خریدم اگه کسی میخواد پیام بده باهم استفاده کنیم ...

سلام. منم دوست دارم شرکت کنم. ولی حقیقت از اعتبار این موسسه اطلاعی ندارم. یکی میگه خوبه یکی میگه بد.

دنبال کسی بودم که باهاش حداقل هزینه رو تقسیم کنیم. کاش تعداد بیشتری میشدیم که باهم تقسیم میکردیم.

کسی دیگه هم هست ? چون باید هزینه آزمون هم بدیم. واقعا زور داره اگه سرکاری باشه.

لطفا اگه بازم کسی هست بیاد.

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

🙋‍♀🙂سلام دوستان.

من دیروز ثبت نام کردم و دوره ی تربیت مشاور رو خریدم از سایت سنجش، اگه کسی خواست میتونه بهم تو تلگرام پیام بده،

پولشو جدای هزینه ی آزمون خودم که ۲۵۰ بوده تقسیم میکنیم و من تمام فایلها و جزوه رو میفرستم و شما فقط لازمه تو آزمونش ثبت نام کنید.

اینجوری تو هزینه ها صرفه جویی میشه♡

آیدی تلگرامم : Miss_Gloriaa

طلسم ناامیدی تو قلب من شکسته 🦋
من کد یک ۱ با این ک اصن رزومه نذاشته بودم حدسم با توجه به جملات اخر لایوش که گفت هرکی سریع تر بره پ ...

من که اصلا لایو ندیدم کد۱اومده اینا دارن پول جمع میکنن 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋 🙋‍♀🙂سلام دوستان. من دیروز ثبت نام کردم و دوره ی تربیت مشاور رو خریدم از ...

جزوه هاش درمورد چیه؟آزمونش کیه؟تستیه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
سلام. منم دوست دارم شرکت کنم. ولی حقیقت از اعتبار این موسسه اطلاعی ندارم. یکی میگه خوبه یکی میگه بد. ...

هزینه آزمونش چنده؟

برات پیامک نیومده مگه؟ ویدیوهاش در مورد راه های درست مشاوره دادن به کنکوریاست ازمونش ۲۷ بهمنه ۱۰۰ ...

چه خبره مگه کنکوره😐مگه خرم بشینم ۱۰۰تا سوال جواب بدم کنکور بازور نشستم

سلام من پول رو ریختم680تومن چه خاکی تو سرم کنم واقعا سرکاریه؟ یکی راهنمایی کنه دارم سکته میکنم

من اطمینانی به روندشون ندارم ولی دوستام ثبت نام کردن 

ببینیم چی میشه

کاربر آقا هستم 

منم ثبت نام کردم البته با اصرار شدید پدر و مادرم چون پیامک براشون ارسال شده بود اونم ساعت ۵ صبح . 

انقدر مامان بابام خوشحال بودن که بیا ببین استخدام با حقوق ۱۵ میلیون برو ببین چیه و ...

منم تو لایو شرکت کردم فهمیدم دروغه اما آنقدر مامان بابام امید داشتن که شرکت کردم و دوره رو خریدم .