2777
2789
این کارشون مورد تایید،نیس،اومدن به عالمو ادم گفتن بیاید پول بدین ازمون شرکت کنید،طرف رتبش ۱۰۰ هزار ش ...

همچینم الکی نیستا همه کتاباش  مربوط به مشاورست بعدشم تو خوب یا بد باید ازمون بدی !

برا منم کد یک اومد ،، به نظرت آزمون قبول بشیم باید بریم تبریز برا قرارداد؟ یا تهرانم هستن؟

اخیییی

دست گذاشتن رو نقطه ظعفمون،درامد ۱۵،

بخدا دروغه،خب کی بدش میاد،ازمونم قبول بشی،میگن اولویت با کسایی که رزومه قویتری دارن)الکی مثلا)،پشت گوش میندازن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همچینم الکی نیستا همه کتاباش  مربوط به مشاورست بعدشم تو خوب یا بد باید ازمون بدی !

دوست عزیز،من تو چهار موسسه کار کردم،هیچ کدوم این منابع نبودم،سیب ترش،۲۵۰ هزار نفر دنبالش میکنن،این که دره پیته،

بعدشم،از کجا میدونی،که نتیجه ازمونو درس بهتون میگن؟

بازم هرجور خودتون صلاح میدونید

والا واسه منم چند روز پیش اومد همچین پیامی یه خورده استرس گرفتم که نکنه کلاه برداری باشه اخه ساعت ۸ و نیم لایو شروع ۲۰ تا کتاب گذاشت رو میز تازه میگفت احتمال قبولی تو ازمون کمه با این همه کتاب قطوررر بعد از طرفی میگفت کلاسا و جزوه ۴۰ صفحه ای بخونی قبولی؟!یه ذره حرفاش بودار بود من رزومه نفرستادم کد ۱ هم فرستاد برام الانم دارم سعی میکنم وارد شم ولی هر کاری میکنم سایت بالا نمیادد سرکاریه فقط میخوان مردم رو تیغ بزنن با یه حقوق وسوسه برانگیز ۶۰ میلیووننننننن!دکتراش ۶۰ میلیون حقوق ندارن..چقدرم تاکید داشت سریع ثبت نام کنین تا دیر نشده😑😑😑😑

برا منم کد یک اومد ،، به نظرت آزمون قبول بشیم باید بریم تبریز برا قرارداد؟ یا تهرانم هستن؟

ببین طبق شرایط فعلی اصن ثبت نام نکنیم بهتره 

چون امکان داره کلاهبرداری باشه و ۲ ماه از زندگیتو صرف خوندن مطالبی کنی ک کاربردی نداره برات

صد درصد کلاهبرداریه.بعد از پرداخت۶۵۰تومان و۲۵۰تومان یا میگن قبول نشدین.یا قبولم شدین یه جوری باهاتون قرار داد میبندن که همه جوره به نفع خودشون باشه.آخه کجای دنیا برای روزی ۴.۵ ساعت کار اونم دورکاری ۱۵میلیون حقوق میدن؟

اینا اومدن به کسایی که تازه دیپلم گرفتن.پشت کنکوری که حتی رتبه های نجومی داشتنم پیام دادن

هزینه مدرک مشاور تحصیلی ۱تا۳میلیون هستش.سرچ بزنید

این قیمت گفتن و سایتشون از دسترس خارج کردن که ینی همه درحال ثبت نام آن

این کلک ها قدیمی شده خدا لعنت شون کنه

دوستان فکر نکنم راست باشه

چون برای یکی از دوستام پیام دادن که رزومه شما مورد تایید ماست،درصورتی که دوستم اصلا رزومه نفرستاده بود

اصلا نمی پرسن مدرک تحصیلیت چیه 

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....