2777
2789

سلام بچه ها من راستش اصلا برام پیامک نیومده بود ولی پیامک برای خواهرم و پدرم دادند چون موقع کنکور با شماره اونها ثبت نام کرده بودم. من نمیخواستم اصلا شرکت کنم ولی خواهرم گفت برو لایو شونو ببین چی میگن دیدم و اتفاقا گفتن تا آخر همین شب وقت دارین ثبت نام کنید و ایناا  ینی ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ روز دوشنبه ساعت ۸و نیم شب لایو گذاشتند و چهارشنبه گفتن شرکت تو دوره شون شروع میشه و تا قبل چهارشنبه دقیقا ۱ اسفند ۱۴۰۳ وقت داریم ثبت نام کنیم و من واقعا ته قلبم میگفتم اینا الکیه دروغ میگه آخه ینی چی میگن ۲۵ تومن یا ۳۰ تومن با بیمه حقوق میدن ولی باز گفتم شاید اگه یه درصد درست باشه و قبول شم و بتونم درآمدی داشته باشم چی شاید بتونم زندگیمو تغییر بدم واسه ثبت نام با دوره ۷۸۰ هزار تومن پرداخت کردم. تو تموم عید و ماه رمضون امسال هر فرصتی که پیدا میکردم جزوه اینارو میخوندم. چهار روز مونده بود قبل از ۲۲ فروردین  روز امتحان ینی ۱۹ فروردین روز سه شنبه ساعت ۸ونیم شب یک لایو تو آپارات گذاشتند که ما تو کانال تلگرام  ازتون پرسیدیم برای قبولی جزوه میخواید یا نمونه سوال یا ویدئو بیشتر و اکثرن گفتند نمونه سوال. برای همین گفتند اگه میخواید شانس قبولیتون بیشتر بشه بیایید نمونه سوال تو سه سطح با درصد تشابه ۵۰ تا ۷۵ درصد دریافت کنید و تا آخر همین امشب وقت دارید و سطح اول که ۷۵ درصد بود گفتن که نمونه سوال قطعی هست و قیمتش یک میلیونو چهارصد هزار تومن. اون دو تا سطح گفتن قیمتش کمتر و درصد تشابه اش کمتر. امیدوارم چشم هیچ کس روز بد نبینه و هیچ کس مثل من انقدر خنگ نباشه من واسه قبول شدن یک میلیونو چهارصد هزارتومن دیگه واریز کردم. قرار بود گفتن ۲۲ فروردین آزمون می گیرند اولش گفتن ساعت ۸ صبح بعد گفتن ۱۰ تا ۱۲ فرصت هست. قبل ساعت ۱۰ یه لینک فرستادن و گفتن آزمون دقیقا ساعت ۱۰ شروع میشه ولی تا ساعت ۱۲ فرصت شرکت در آزمون هست. من ساعت ۱۰ و ربع رفتم رو لینک زدم. نوشته بود سایت در حال به روز رسانی. خلاصه هعی ساعت ۱۱ چن بار رفتم. باز اصلا لینکه باز نشد. بعدش برام پیامک دادند به دلیل خطای سرور مرکزی آزمون به ۲۹ فروردین ۱۴۰۴موکول شد. با خودم گفتم لابد ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ دیگه برگزار میشه. خلاصه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ هم شد و قبل ساعت ۱۰ یک لینک فرستادند و گفتن آزمون دقیق ساعت ۱۰ شروع میشه و تا ۱۲ فرصت شرکت هست. من دقیقا ساعت ۱۰ و ۵ دقیقه رفتم رو لینک زدم دقیقا این متن اومدError 502Bad GatewayWebsite server istemporarily inaccessible.Please try again in a fewminutes.In case the problem still exists contact app.epoll.ir support. چن بار زدم دوباره همین متنه اومد. اینجا بود که دیگه گریم در اومد. گفتم دستشون درد نکنه واقعا. من تا ساعت ۱۲ چندین بار رو لینکه زدم همین اروره فقط اومد. بعدش گفتم واقعا چرا با هام اینکارو کردند؟ ینی فقط گریه کردم. ساعت ۲ بعد ازظهر یه ویدیو گذاشتند داخل چنل تلگرام. این دکتر گلباز اومد رو صندلی نشسته اطرافش دیوار مات  سبز تیره که هیچ آدمی نبود. بعد گفت یه سری سرور ها به ما حمله کردند و نمی‌خواستند که این آزمون به نحو احسن برگزار بشه و ما از شما معذرت میخوایم. و قول می دیم زمان دقیق آزمون رو برای شما مشخص کنیم ولی این مراحل عقد کاری فشرده تر انجام میشه. از کجا معلوم شما مارو هک نکرده باشی. یه ویدیو میگیری و عذرخواهی میکنی و از کجا معلوم که این سناریو از قبل چیده نشده باشه. من حساب کردم ۱۸۰۰ و خورده ای تو کانال عضو بودند اگه خوردشو بزاریم کنار از هر نفر اگه مثل من ۲ میلیون و صدوهشتاد تومن گرفته باشند میشه چقدر؟میشه نزدیک ۴ میلیارد. تا اینکه داخل تلگرام گفتند پنج شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴برای اونایی که موفق به آزمون دادن نشدن دوباره آزمون برگزار میشه. واقعیت فقطو فقط برای خودم متاسفم و فقطو فقط دلم برای خودم میسوزه که تو همچین مملکت دزدی دارم زندگی میکنم. دوباره قبل از ساعت ۱۰ برام لینک فرستادند. ولی نه تنها دیگه رو لینکشون نزدم بلکه از گروه تلگرامشونم اومدم بیرون. اینم بگم که من وقتی نمونه سوالشونو گرفتم داخلش ۵ تا سوال ریاضی بود. زنگ زدم به همون شماره ای که گفتن اگه مشکلی دارین تماس بگیرین. گفتم خانم اینا جواباش غلطه من از هر ریاضی دانی میپرسم میگن غلطه بر چه اساسی آخه گزینه غلط دادی. لااقل پاسخ تشریحی شو برام بفرستین. دختره اول گفت باشه میرم میگیرم چن ساعت دیگه برات می فرستم. بعد یک نیم ساعت بعد زنگ زدم خب چی شد چرا نفرستادی. گفت جوابشو نداریم.گفتم چن دقیقه پیش گفتی داریم الان میگی نداریم. گفت من نمیدونستم الان اساتید میگن همون گزینه ای ک تو جواب رو بزنی درسته. گفتم من جواب تشریحی شو میخوام. گفت جواب تشریحی میخوای چیکار. گفتم نمی فهمم اینطوری. گفت همونو بزنی درسته جوابش. بماند ک اصلا قانع نشدم و دختره هم هرچی بیشتر میپرسیدم می گفت نمدونم بعد گفتم مگه اونجا کار نمیکنی بعد تو نمیدونی باید کی بدونه. گفتم گوشیو بده به رییست. گفت نمیشه رییسمو میخوای چیکار؟ گفتم میخوام جواب تشریحی رو ازش بگیرم راه حلش. گفت راه حل نداره. گفتم یک میلیونو چهارصد پول سوال دادم گفت جوابش همون گزینه هس که تو سوالازده. ته اش ترجیح دادم قطع کنم. هیچ کس اندازه من از این مملکت به ظاهر اسلامی و از این کنکورو از سنجشو و قلم چی یو واین موسسای آشغال زخم نخورد بعد کنکورمم ولم نمی کنند ینی اگه بخوام بنویسم راجبشون یه کتاب میشه ینی نمیتونم که ب خواهرم فحش بدم چون خوده دوست خواهرم  بهش گفت کلاهبرداریه ولی باز خواهرم  گفت برو لایو شونو ببین برو پیگیری کن. من اصلا فکر میکنم دو میلیونو صد و هشتاد تومن به یک گدا (گلبازو اون دختره منشیش) دادم یا به یک معلول کمک کردم ولی اون معلول و اونی که فقیر واقعی هست هیچ وقت به این شکل از آدم پول نمیگیره و ترجیح میده به کم قانع باشه و کار کنه ولی غرور وشرفش اجازه نمیده از کسی پول بگیره. خواستم بگم خیلی پستید خیلی. 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آقای دکتر گلباز از حیله گر ترین و مکارترین صاحبان یکی از موسسات آموزشی هست و با سرکیسه کردن مردم پولهای هنگفتی به جیب میزند مانند خرید صندلی در دانشگاههای دولتی و ....از خود من نزدیک 1/5 میلیارد تومان دریافت کرده و تا الان بعد از گذشت 2 سال پس نداده و کاری هم برای فرزندم انجام نداده است.

سلام من پارسال در استخدام بنیاد سنجش شرکت کردم و نمره 83 گرفتم الان فک کنم نزدیک به ده ماه میشه که گ ...

سلام من هزینه برای طرح زمرد پرداخت کردم و پروفایل تشکیل دادم پس چرا هیچ خبری از برنامه کلاسی و جزوات و مشاور و آزمون نیست. واقعا اگه این بورسیه طرح زمرد دروغ هست،چطور میخواین با پولی که از راه درست بدست نیاوردین زندگی کنید.من که واگذارشون میکنم به خدا، اون آقای گلباز هم که همچین ویدیوهایی میزاره و مردم رو گول میزنه باید تقاص پس بده.

الان شما مشغول به کار شدید؟میشه لطفاً بگید راست بود یا نه

سلام عزیزم خیر من نتونستم کلا باهاشون کار کنم چون فقط ی پی دی اف فرستاد پراز شماره ب یکی دوتدشون زنگ زدم اصلا قطع میکردن و منم کلا آدمی نیستم ک بتونم تبلیغ کنن روشو ندارم یعنی...کسیم ک قول پشتیبانی داده بود بعد از حدودا ی ماه دیلیت اکانت کرد و دیگه هم خبری نشد