2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام بچه ها من دوره رو خریداری کردم (۶۸۰۰۰۰ تومن) اگه کسی مایله میتونم باهاش شریک شم و هزینه شو تقسی ...

سلام وقتتون به خیر.

من امسال اردیبهشت کنکور دارم میخواستم سوال کنم که شما که نمونه سوالات شبیه ساز بنیاد سنجش رو خریداری کرده بودین براتون مفید بود؟ واقعا شبیه سوالات آزمون بود؟ منم امسال میخوام بخرم ولی نمیدونم راسته یا نه. امسال هزینش ۹۸۰۰۰۰ شده.

ممنون میشم اگهپاسخ بدین.

سلام من پارسال در استخدام بنیاد سنجش شرکت کردم و نمره 83 گرفتم الان فک کنم نزدیک به ده ماه میشه که گ ...

سلام میشه یه توضیح درباره نحوه خوندن بهم بگین چون دوتا از ویدئو  ها تصاویرشون خوب نیس ،من همه نکات مهم رو نوشتم همین ها رو بخونم کافیه؟؟

سلام وقتتون به خیر.من امسال اردیبهشت کنکور دارم میخواستم سوال کنم که شما که نمونه سوالات شبیه ساز بن ...

سلام من دوره بنیاد سنجش رو امسال خریدم 

اگه دوره رو میخوایین در تلگرام بهم پیام بدین ارسال کنم واستون Artist_fati

موسسه بنیاد سنجش کلاه بردار هست 

من به عنوان دانش آموز رنگ زدم گفتم می خوام مشاور بگیرم طرف تعجب کرد گفت ما دانش آموز نمی گیریم 

به بار دیگه زنگ زدم گفت باید حضوری بیای 

می خوان دانش آموز حضوری بگیرن اونوقت مشاور از کل کشور آنلاین میگیرن 

و اینکه می گفتن ۱۴ شعبه دارن که تحقیق کردم کاملا دروغ بود 

سلام میشه یه توضیح درباره نحوه خوندن بهم بگین چون دوتا از ویدئو ها تصاویرشون خوب نیس ،من همه نکات م ...

سلام خوبین اگه ازمون سنجش ثبتنام کردی میشه یه پیام تلگرام بدین @amir2001_k

واقعا اگه دروغ باشه نمیبخشمون نه بخاطر پول بلکه بخاطر امیدواری واهی که به پدر و مادرم دادن :( من بر ...

سلام چیده قبول شدی؟

من پارسال ازمون دادم قبول نشدم.البته درست نخوندم

امسال واس نمونه سوالاش یه تومن پول میخاد

اخییییدست گذاشتن رو نقطه ظعفمون،درامد ۱۵،بخدا دروغه،خب کی بدش میاد،ازمونم قبول بشی،میگن اولویت با کس ...

دروغن به خدا دو هفته ست در گیر این آزمون هستیم  تو اینستاگرام  هم مارو بلاک کردن وقتی گفتین آزمون کلاه‌برداری  هستش  واقعا چه مملکتی  داریم