همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
به نظرم راس نیست چون بعضیا رزومه هم نفرستادع بودن اون وقت چطور کد یک شدن؟ اول لایو هم گفت بعدا میتون ...
یچیز جالب میدونی چیه میگه ک ما ظرفیت منطقمون پر بشه مثلا ت یه منطقه ده تا مشاور میخوایم اگه پر بشه نمیتونین پول بزنین سوالی که پیش میاد ...مگه همه اونایی که پول میدن قبول میشن که میگه پر میشه
[QUOTE=320546283]دوستان خواستین بیاین ت لینک تلگرام صحبت کنیم https://t.me/bonyadsanjesht[/QUOTایکاش این لینکو خیلیااا میدیدن و منصرف میشدن، قطعا این وسط یه عده بدون شناخت رفتن و میرن برای پرداخت😓🤦🏻♀️
از همونجا ک برا پدرو مادرا پیام فرستادن و اول پیام اسم 15 میلیون پولو اوردن معلومه ک درست نیست
من دوساله مشاورم،تا الانم با سیب ترش و گاماس و ....کار کردم،۵۰ الی ۶۰ درصد فوقش بهت میدن از هر دانش اموز،که میشه ۳۵۰ الی ۴۰۰ تومان،یعنی عملا باید ۴۰ تا دانش اموز گرف،که غیر ممکنه،و اصلا هم بهت نمیدن،
این کارشون مورد تایید،نیس،اومدن به عالمو ادم گفتن بیاید پول بدین ازمون شرکت کنید،طرف رتبش ۱۰۰ هزار شده هم میتونه،اخه نمیشه،منطقی نداره،همه موسسه های رتبه های خوب رو میخوان،بعدشم ده تا کتاب معرفی کردن که ربط انچنانی به حداقل درس نداره،مربوط به روانشناسیه