2777

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

به نظرم راس نیست چون بعضیا رزومه هم نفرستادع بودن اون وقت چطور کد یک شدن؟ اول لایو هم گفت بعدا میتون ...

یچیز جالب میدونی چیه میگه ک ما ظرفیت منطقمون پر بشه مثلا ت یه منطقه ده تا مشاور میخوایم اگه پر بشه نمیتونین پول بزنین سوالی که پیش میاد ...مگه همه اونایی که پول میدن قبول میشن که میگه پر میشه 

یچیز جالب میدونی چیه میگه ک ما ظرفیت منطقمون پر بشه مثلا ت یه منطقه ده تا مشاور میخوایم اگه پر بشه ن ...

دقیقااااااا 

یعنی ببخشید مارو خر فرض کرده که میاد همچین چیزی مگه

خودش رسماااااا اعلاام کرد که آزموون کشکه و فقط برین پول پرداخت کنین... لعنت بهشون 

یه عده قطعا این وسط گول خوردن

از همونجا ک برا پدرو مادرا پیام فرستادن و اول پیام اسم 15 میلیون پولو اوردن معلومه ک درست نیست

من دوساله مشاورم،تا الانم با سیب ترش و گاماس و ....کار کردم،۵۰ الی ۶۰ درصد فوقش بهت میدن از هر دانش اموز،که میشه ۳۵۰ الی ۴۰۰ تومان،یعنی عملا باید ۴۰ تا دانش اموز گرف،که غیر ممکنه،و اصلا هم بهت نمیدن،

پس این بنیاد سنجش بنظرم کلاهبرداری بیش نیس

من میخوام ثبت نام کنم یعنی نکنم؟پشیمونم کردید

این کارشون مورد تایید،نیس،اومدن به عالمو ادم گفتن بیاید پول بدین ازمون شرکت کنید،طرف رتبش ۱۰۰ هزار شده هم میتونه،اخه نمیشه،منطقی نداره،همه موسسه های رتبه های خوب رو میخوان،بعدشم ده تا کتاب معرفی کردن که ربط انچنانی به حداقل درس نداره،مربوط به روانشناسیه