2777
2789

واقعا اگه دروغ باشه نمیبخشمون نه بخاطر پول بلکه بخاطر امیدواری واهی که به پدر و مادرم  دادن :( 

من برای این آزمون اش میخونم و تمام تلاشم رو میکنم با وجود اینکه امید ندارم ولی اگه قبول نشم قطعا کلاهبرداریه .

نتیجه اش رو بهتون میگم

چیزی ک فهمیدم مث کلاهبرداریه  و اکثر بچه های دولتی نمیتونن ثبت نام کنن چون عینا تو فورم ثبت نا ...

اینو کجا نوشته پس چرا تو لایو مزخرفش هیچی نگفت .؟؟

اصلا اگه اینجوریه چرا برای ما میفرستن لنتیااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینو کجا نوشته پس چرا تو لایو مزخرفش هیچی نگفت .؟؟ اصلا اگه اینجوریه چرا برای ما میفرستن لنتیااا

توی ویدیو گفت قرار داد میبندن 

موقع ثبت نامم تو دانشگاهای دولتی از بچه های علوم پزشکی تعهد گرفتن که جایی قرار داد شغلی نبندن 

بازم پرس و جو کن

کاربر آقا هستم 

من نه اطلاعات تکمیل داده بودم همش خطا میزد فقط شمارمو با کد ملی زده بودم  تو لایوم‌شرکت نکردم  برام کد ۱ اومد حتی تو اون صفحه رزومه نرفته بودم ولی پیامک اومد‌که رزومم تایید شده 🧐😳 دیگه دنبالش نبودم امروز زنگ‌زدن بهم گفتن ثبت نام کردی گفتم ارع گفتم تکمیل نشده اخه هیچ خودشم نمیدونست که تکمیل نشده قط کرد دوباره زنگ ز گفت لایو و دیدی الکی گفتم‌ارع گفت پس تا اخر هفته تکمیل کن منم گفتم باشه رفتم فیلم لایو و دیدم حالا دو دلم پرداخت کنم یا نه بنظر من که کلاهبرداریه اخه بدون اینکه که من کارس کنم فقط با یه اسم چحوری من کد ۱ شدم تایید شدم فلان

برای منم امروز پیامش اومد به نظرم از ایناس که میگن برای استخدام باید یه دوره بگذرونی و بعد آزمون بدی ...

سال پیش هم برا من پیامک اومده بود، البته من حضوری رفتم، تو دوره تربیت مشاورشون شرکت کردم و بعد هم آزمون دادم و قبول شدم. از همون موقع هم مشغول به کارم. البته شرایط حقوقی که به ما گفته بودن با چیزی که امسال گفتن متفاوت بود

من نه اطلاعات تکمیل داده بودم همش خطا میزد فقط شمارمو با کد ملی زده بودم  تو لایوم‌شرکت نکردم & ...

سال پیشم همین اتفاق برا من افتاد، پارسال هزینه تربیت مشاورشون البته بیشتر بود، 3 تومن بود فک کنم. با شک و شبهه پرداخت کردم ولی بعد دوره خوشبختانه پذیرش کردن و مشغول به کار شدم. به نظرم که میارزه که شانستون رو امتحان کنید.

والا منم اول مثل شما میترسیدم و فکر میکردم که کلاهبرداریه و پولم رفت. به همین خاطر با موسسه تماس گرفتم و مشاورین راهنمایی نسبتا خوبی داشتن و به سوالاتم پاسخ دادن. ویدئوهایی که در پنل هست انصافا خیلی کاربردی و مفید بود مخصوصا جلسات دکتر نیکوکار که هم بیان خوبی دارن و هم مطالب مفیدی ارائه دادن. حتی اگه قبولم نشم این ویدئوها میارزه به پولی که دادم