2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2009 بازدید | 59 پست
خو عزیزم سر و صدا کنیمم و بگم بخر نمیخره اینجور نیس ک بره بخره بعدم با اون همه فحش بخره من اصلا نمیت ...

عزیزم همچین مردایی رو نباید از هارت مورتشون بترسی مطمئن باش وقتی برای تو خرج نمیکنه یا داره برای خانواده اش یا کسان دیگه ای خرج میکنه

شوهر من نمیگم خسیس ولی حسابگر بود اوایل بهش میگفتم یه چیزی بخر میگفت نه خجالت میکشیدم و دیگه نمیگفتم بعدش دیدم فایده نداره از من برمیداره و خرج خانواده اش میکنه کاریش کردم که الان بعد از ۱۶ سال زندگی کارت حقوق و اجاره خونه ها دست منه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من نمیدونم چرا مادرهایی که شاغل نیستن بچه میفرستن مهد؟

مهد تاثیری نداره برای مدرسه

بنظرم خرج اضافیه

النم ادا و اصول دارن مهدها

والا من ارزوم بود مهد نرم 

الانم همه چی گرون

عزیزم همچین مردایی رو نباید از هارت مورتشون بترسی مطمئن باش وقتی برای تو خرج نمیکنه یا داره برای خان ...

این خرج نمیکنه ما ی عالمه دعوا کردیم کارم ب بزرگا فامیل کشیده ولی میگه ندارم و نمیکنم بیشتر بهتر نمیتونم هرکار میخوایی بکن

بهش توجه نکن پول بگیر خودت خرید کن بدون اون مرتیکه هر درخواست یداری یه بار در روز بگو و دیگه نگو د ...

اتفاقا میگه ماهی چهارتومن میدم دیگ چیزی هم نمیخرم همه چی با خودت چهارتومن چی میشه اخه

این خرج نمیکنه ما ی عالمه دعوا کردیم کارم ب بزرگا فامیل کشیده ولی میگه ندارم و نمیکنم بیشتر بهتر نمی ...

عزیزم واقعا ناراحت شدم پس دیگه باید سوخت و ساخت

با مشاور رایگان ۱۴۸۰ تماس بگیر شاید بتونه راهنماییت کنه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
عزیزم این میگه طلاق بگیر برو اینجور نیس ک بده 

ببین بشین جدی باهاش حرف بزن مشاوره برو

خواهر منم همسرش اینجوری بود خیلی هم شکاک بود 

خواهرم جرات نداشت تا سر کوچه بره حالا خواهرم خوشگلم نیست بگیم خب خیلی قشنگه ،هرچند اینم نمیتونه این رفتار رو توجیه کنه

مخلص کلام

خواهرم با سه تا بچه و داماد و عروس الان افسردگی خیلی شدید گرفته

حالش خیلی بده 

هرچند بعد ۱۰ سال از زندگی مشترک خساست و شکاکی همسرش بهتر شد

اما چه فایده خواهرم حالش خیلی بده 

دکتر گفته اگه بهتر نشد باید بیمارستان اعصاب و روان بستری بشه

تا جوونی یه فکری به حال خودت کن

نمیگم طلاق بگیر چون پای بچه وسطه

اما یا قانعش گن یا شغلی برای خودت پیدا کن

اگرم گفت طلاق بگیر و برو بگو مهریه ام رو بده

من گفتم چیزی نگه؟

میدونم گفتی مدیریت کنه و جلوی بچه نگه،منم میگم خیلی سخته اینکار چون یه قلم دو قلم نیس که ادم بزاره بچه بخابه بعد بگه،ما که همش در حال خریدیم،نون میوه سبزی گوشت مرغ انواع شوینده ادویه حبوبات هزار تا چیز دیگه

عزیزم همچین مردایی رو نباید از هارت مورتشون بترسی مطمئن باش وقتی برای تو خرج نمیکنه یا داره برای خان ...

میدونی ادمای خسیس با ادمای حسابگر خیلی فرق دارن،خسیسا عوض نمیشن،میگم مامان من روز به روز داره بدتر میشه

میدونی ادمای خسیس با ادمای حسابگر خیلی فرق دارن،خسیسا عوض نمیشن،میگم مامان من روز به روز داره بدتر م ...

اره درست میگید منم بارها شنیدم که آدم خسیس رو نمیشه تغییر داد

توی تاپیکا وقتی تبادل نظر میکنی متوجه شدم بیشتر وقتا لحنت خیلی تنده،دوست عزیز یکم یواشتر ،ما که اینج ...

الان کجای لحن من تند بوده اینجا؟😂

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

من نمیدونم چرا مادرهایی که شاغل نیستن بچه میفرستن مهد؟ مهد تاثیری نداره برای مدرسه بنظرم خرج اضافی ...

ن اصلا این طور نیست بچه احتیاج داره کنار هم سن خودش بازی کنه قدیم ها رفت و آمد زیاد بود جامعه فرق داشت.

ما هم ب سختی بچمون فرستادیم مهد اما واقعا راضی هستم خدا رو شکر خودشم خوشحال 

برای پیش دبستانی هم آمادگی پیدا می‌کنه