2789
عنوان

شوهر خسیس

1922 بازدید | 59 پست

شوهرم یخورده پرتقال گرفته از اینا ک خیلی هسته داره بعد بچه نمیخوره مهد هم می‌ره بخوام هسته ها دربیارم به میشن 

اونشب دم ی مغازه گفتم وایسو دو کیلو از این بدون هسته ها بگیر برا مهد بچه 

با ی داد بیدادی پیاده شده و خریده و انقد گفته تو اینا یاد بچه میدی مگ بچه باید همه چیز همون جور باشه ک دوسدارم  تو ی مرگی داری ک با پول خرج کردن میخوایی خودتو خالی کنی والله غیر خرید خونه من هیچ خرجی ندارم حتی کرمم چند وقته تموم شده جرات ندارم بگم بهش ن ک نداشته باشه داره ولی واسه سرکارش خوب خرج می‌کنه 

اونشبم تو ماشین اونقدر داد بیداد کرده بچه گریه افتاده بعدم بچه میگه از دعواتون ب کسی چیزی نمیگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اخلاق شوهرتو میدونی خب این چیزاروجلوی بچه نگو روحیه اش داغون میشه

خب چاره نداشتم همون تو ماشین زورش کردم خرید خودش تنها باشه نمیخره ک 

خب همه بچه ها میوه میبرن 

اینم میگه همینا بزار ببره نخوره

مرد خسیس خیلی بده ولی کم کم عادتش بده بخره تا راه بیوفته

عزیزم نمیخره انقد اذیت می‌کنه دیگ من عادت کردم جز وسایل ضروری خونه چیزی نگم چون میگه بیشتر نمیتونم ناراحتی برو یکی بهتر پیدا کن

خب چاره نداشتم همون تو ماشین زورش کردم خرید خودش تنها باشه نمیخره ک  خب همه بچه ها میوه میبرن& ...

به نظرم یه پرتقال ارزش نداشت روح بچتو داغون کردی

البته شما نه ها .همسرت

ولی شما هم یکم مدیریت کن درخواست هاتو جلوی بچه نگو

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

به نظرم یه پرتقال ارزش نداشت روح بچتو داغون کردی البته شما نه ها .همسرت ولی شما هم یکم مدیریت کن د ...

خب ده بار بهش گفته بودم نمی‌خرید برنامه غذایی دارن بچه ها حالا چند مدل میوه من همین یدونه میزارم فقط برا بچه خودش زورش میاره من همون گفتم تا جلو مغازم اگر الان نخره دیگ نمیخره 

زورم اینه اگه نداشت میگفتم نداره

۲ سال پیش رفتیم خرید میوه همه چیز خریدیم پسرم گفت دوس دارم یه بار انبه بخورم منم به شوهرم گفتم برو بگیر رفت ۳ تا دونه گرفت شد ۸۰ تومن بعدم اومد یه هفته قهر کرد گفت شما دیدید من میوه های دیگه گرفتم بعدم انبه گرون بوده نباید میگفتین دیگه تا الان جرات نکردیم انبه بخریم دیشب پسرم زنگ زد که برام شیر و کاکاو  بگیر اومد خونه یک قیافه ای گرفته بود که نگو شب عید ها هم میریم خرید دنبال یه بهانه ای میگرده دعوا راه بندازه و بعد خرید همش قیافه میگیره آدم خسیس درست شدنی نیس