2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2009 بازدید | 59 پست
۲ سال پیش رفتیم خرید میوه همه چیز خریدیم پسرم گفت دوس دارم یه بار انبه بخورم منم به شوهرم گفتم برو ب ...

افرین ،ادم خسیس درست نمیشه.استارتر خودش باید شاغل بشه،مادر من از اول خسیس بود هرچی سنش بالا میره بدتر میشه،به خودشم حتی جفا میکنه.ماها که نیستیم باهاش

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم نمیخره انقد اذیت می‌کنه دیگ من عادت کردم جز وسایل ضروری خونه چیزی نگم چون میگه بیشتر نمیتونم ن ...

من درکت میکنم داداش منم مثل شوهر شما هست البته میگه من خسیس نیستم اقتصادی هستم 

به داییم رفته اونم کلی ثروت داره مثل گداها زندگی می‌کنه 

ولی زنش کنار اومده خودشو زجر نمی‌ده 

افرین ،ادم خسیس درست نمیشه.استارتر خودش باید شاغل بشه،مادر من از اول خسیس بود هرچی سنش بالا میره بدت ...

نمیزاره برم سرکار پول تو جیبی هم نمی‌ده ی باشگاه یا جایی هم میگه ندارم فقط نشسته ام تو خونه 

نمیزاره برم سرکار پول تو جیبی هم نمی‌ده ی باشگاه یا جایی هم میگه ندارم فقط نشسته ام تو خونه 

کار در منزل چی؟

خیاطی کنی مثلا یا آنلاین شاپ بزنی

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

همینه واقعا واسه خودم ک هیچییی نمیخرم هیچی

یه همکار داشتم شوهرش خسیس بود حتی کارت خانم رو گرفته بود

میگفت اینقدر جیغ زدم اینقدر گیر دادم حداقل کارت خودمو پس داد

خواهر دوستمم شوهرش به شدت خسیس بود خانم هم خونه داربود

دوستم میگفت اینقدر جنگیدن و بحث کردن که خواهرم موفق شد

میگفت خواهرم الان خرجش از منی که شاغلم و خودم درآمد دارم بیشتر شده شوهرشم سکوت پیشه کرده

مغازه ها گرون میگن اگه نیسانی ها میوه تو شهرتون هستن از اونا بگیر ارزونتر برلتون درمیاد وبه صرفه تر ...

عزیزم شهر ما ۱۵تومنه 😂برا سی تومن اینجوری کرد

خب چاره نداشتم همون تو ماشین زورش کردم خرید خودش تنها باشه نمیخره ک  خب همه بچه ها میوه میبرن& ...

بهش توجه نکن پول بگیر خودت خرید کن بدون اون مرتیکه

هر درخواست یداری یه بار در روز بگو و دیگه نگو

دوباره فردا

و...

یه همکار داشتم شوهرش خسیس بود حتی کارت خانم رو گرفته بود میگفت اینقدر جیغ زدم اینقدر گیر دادم حداقل ...

عزیزم این میگه طلاق بگیر برو اینجور نیس ک بده 

میدونم عزیزم مشکل و درد من اینه برا جاها دیگ داره خرج کنه برا خونواده اش نداره

اسی بدت نیاد

اما خاک عالم تو سر مردایی که پول رو از خانوادشون دریغ میکنن

چطور وقت مریضی و نداری خانم باید شش دونگ حواسش به اقا باشه اما وقت خوش خوشانش  پولش واسه بقیه س

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

سلام خواستم یک مسئله‌ای رو بگم در رابطه با افراد خسیس شما باید همین چیزهای کوچیکی که برای خونه می‌خرند وظیفه ندونید موقعی که خرید می‌کنند تعریف و تمجید بسیار کنید اصطلاحا میگن شکوه تامین بدید مثل خرید نان میوه و غیر در این صورت مرد کم کم تشویق به خرید می‌شه البته که صبوری می‌خواد در مورد نیازهای اصلی خونه با یک جمله محبت آمیز خواسته‌تون رو بگید تا تهیه کنند اگر تهیه نشد دوباره تکرار کنید سعی کنید تا قبل از اینکه مایحتاج خونه تموم میشه خریدتون رو مطرح کنید

مردم علاج در وطن است...

اونا که میگن عادت میکنه اشتباه میکنن عادت نمیکنه هر چی بیشتر بهشون فشار بیاری بیشتر اذیتت میکنن منم هفتگی خرید میکنم و مواظبم که صداش در نیاد تاحالا نشده گوشت قرمز بگیرم بیام خونه بادل خوش پاک کنم و بخوریم همیشه قیافه میگیره یا قرعه کشی خونگی دارم  هروقت میخوام بردارم ماه های اول دعواهای وحشتناک در حد کتک کاری راه میندازه من ۱۰ ساله زندگیم همینه درست نمیشن تو باید عادت کنی خودتو بزنی به بی عاری