2777
2789
عنوان

توده سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 23393 بازدید | 117 پست
یعنی ب مرور زمان هم بدخیم نمیشه؟

ببين تو پزشكي هيچ قطعيتي وجود نداره اما از توده هاي نيست كه تمايل به بدخيمي داشته باشه دستكاريش نكنيد و قرص ويتامين اي بخوريد بعد شش ماه مجددا سونو كنيد

ميتونم بپرسم از كدوم شهريد؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نيازيم نيست فقط روزي يه دونه ويتامين اي بخوريد ممكنه كمك كنه از بين بره

ببخشید شما پزشک هستید میتونم ازتون چنتا سوال بپرسم؟😭

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بله در خدمتتونم اكه بتونم و بدونم حتما

سلام من چنسال پیش یه دونه کوچیک روی سینم درآوردم روش سیاه بود مثل جوش بعد سیاهی روش کنده شد منم زیاد اهمیت ندادم فکر کردم شاید جوشی دونه ای چیزی هست حالا بعد چنسال حسش میکنم اندازه یه عدس کوچیک هست و میخاره خیلی میترسم شب و روزم شده گریه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

سلام من چنسال پیش یه دونه کوچیک روی سینم درآوردم روش سیاه بود مثل جوش بعد سیاهی روش کنده شد منم زیاد ...

چند سالتونه؟ ازدواج كرديد و شيردهي داشتيد؟ كدوم قسمت سينه اس؟ درد داره يا نه؟ سابقه ي بدخيمي سينه تو فاميل مادري داريد يا نه؟

چند سالتونه؟ ازدواج كرديد و شيردهي داشتيد؟ كدوم قسمت سينه اس؟ درد داره يا نه؟ سابقه ي بدخيمي سينه تو ...

۳۰ساله مجردم وسط سینه روی هاله سیاه گاهی اوقات میخاره نه سابقه نداشتیم

۳۰ساله مجردم وسط سینه روی هاله سیاه گاهی اوقات میخاره نه سابقه نداشتیم

هنوز لمس ميشه؟ مو داخلش نيست؟

اصولا توده هاي بدخيم اين قسمت نيستند ميشه بپرسم از كدوم شهريد؟ البته اكه صلاح نميدونيد اطلاعات خصوصيتونو اينجا بكيد من اصراري ندارم

هنوز لمس ميشه؟ مو داخلش نيست؟اصولا توده هاي بدخيم اين قسمت نيستند ميشه بپرسم از كدوم شهريد؟ البته اك ...

چهارمحال

بله لمس میشه اندازه یه عدس کوچیک مو نداره مثل یه جوش برآمده هست

نه اصلا نگران نباشيد بهتون اطمينان ميدم بدخيمي نيست از زندگيتون لذت ببريد و خوش باشيد

اصلا چی هست؟

دکتر برم؟

رو قسمت قهوه اي سينه يه سري غدد هست كه توشح چربي داره احتمالا منفذ خروجي يكي از تينا بسته شده

خارش هم دارن؟