2777
2789
عنوان

توده سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 23393 بازدید | 117 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به پشت بخوابيد دست چپتونو بذاريد زير سرتون و با دست راست زير بغلتونو لمس كنيد اگه توده مثل فندق كه ز ...

سلام من سمت راست سینم یک غده ی چربی هستش که  و هرازگاهی خارش داره ۲سال پیش رفتم سونو گفتن گرید ۱هستش مشکلی نداره اما دردش شدید شده یا ترشح میاد مشکلی داره بنظرتون؟

سلام من سمت راست سینم یک غده ی چربی هستش که و هرازگاهی خارش داره ۲سال پیش رفتم سونو گفتن گرید ۱هستش ...

سلام روزتون بخير

اگه درد و ترشح عفوني داره بايد حتما انتي بيوتيك مصرف و بشه و معاينه بشه اگه كيست عفوني شده نياز به تخليه داره

سلام روزتون بخيراگه درد و ترشح عفوني داره بايد حتما انتي بيوتيك مصرف و بشه و معاينه بشه اگه كيست عفو ...

سلام اقای دکتر شرمنده مزاحم وقتتون شدم 

من ۲۸ سالمه و مجردم روز ۶ ام پریود حس کردم توی سینه چپم جفت هاله پستان( یعنی روی هاله نیستا کنار هاله روی بخش عادی سینه رنگ بدن ) با لمس کردن متوجه شدم یه گردی کوچیک اندازه عدس که تونستم بین دو انگشت بگیرمش 

گرده کاملا سفته و بین انگشتم تکون میخوره انگار وسطش ی گلوله سفته و دورش حالا چربیه هرچیه

درد نداشت اما سینه ام تیرمیکشه گاهی هردو گاهی همین چپ 

سابقه تخمدان پلی کیستیک و فیبروم رحم هم دارم 

میتونه بدخیم و بد باشه تشکر از محبت شما 

سلام اقای دکتر شرمنده مزاحم وقتتون شدم من ۲۸ سالمه و مجردم روز ۶ ام پریود حس کردم توی سینه چپم جفت ه ...

سلام روزتون بخير

با اين خصوصياتي كه ميگيد بايد فيبروادنوم باشه اصلا بدخيم نيست يه چند روز ديگه ببينيد هنوز هست يا نه و دوس داشتيد بهم خبر بديد

سابقه بدخيمي تو فاميل مخصوصا مادري داشتيد؟

سلام ببخشید اگه امکانش هس جوابمو بدین ممنون میشم من حدود۳،۴ ماه پیش بین سینه چپم و کتفم احساس درد میکردم ینی دست میزدم درد میگرفت هرچی دست میزدم چیزی حس نمیکرد فقط حس میکردم ی رگیه ک ورم کرده بد گذشت الان حدود ۲،۳ هفتس وقتی بهش فشار وارد میشد درد میگرفت خیلی دهنمو درگیر کرد حس میکردم ی درد ضعیف زیر بغلم اینا حس میکنم نمیدونم اون درد مال استرس اضطرابه یا همون بعد من ورزش میکنم ی روز بعد حرکات پرشی سینهام درد گرفت هر دو سینم ولی چپم بیشتر البته حدود۱۲٫۱۳ روز مونده بود ب سیکل پریودیم و الان ی هفتس خیلی ذهنم درگیره سینه سمت چپم بیشتر درد میکنه و من فکر میکنم دردش وقتی گوشه سینمو فشار میدم بیشتر درد میگیره ولی هچ چیزی ب دستم نمیخوره نمیدونم خیلی حساس شدم یا واقعا چیزی هس در ضمن من ۳۳ سالمه و سابقه شیردهی هم دارم ممنون میشم اگه براتون مقدوره جواب بدین