2777
2789
عنوان

توده سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 23393 بازدید | 117 پست
اصلا نگران نباشيد توده هاي بدخيم سينه بيشتر منفرد هستند درد ندارند بيشتر سمت بالا و خارج سينه هستند ...

سلام من چند تا ندول تیرویید دارم دو تا سونو دادم ب واسطه حدودی یکسال یکیش ک دو ماه پیش بود کلسیفیه شده چقدر احتمال بدخیمیشه

کاربری دست دو نفر👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نگران نباشيد توده هاي بدخيم سينه بيشتر منفرد هستند درد ندارند بيشتر سمت بالا و خارج سينه هستند ...

سلام ممنون میشم جواب بدید

من دخترم۱۸سالمه یه مدت خیلی از مام و اسپری استفاده میکردم نمیدونم برای اونه یا نه ولی گاهی زیر بغلم سکته سینم درد شدید میگیره بیشتر سمت چپ

شنیدم میگن باید دست بزنی تا ببینی ورم داره یعنی ولی من متوجه نمیشم منظورشون چیه

یه کم حس میکنم سمت چپ توپ تره تا راست

بعد برای رفع بوی عرق شهالعسل میزنم تا میزنم درد میگیره همون سمت چپ به نظرتون چیه راهه خوب شدنش

پدر مادرم دکتر نمیبرن

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

بله داره اما نه هميشه

سلام ممنون میشم جواب بدید

من دخترم۱۸سالمه یه مدت خیلی از مام و اسپری استفاده میکردم نمیدونم برای اونه یا نه ولی گاهی زیر بغلم سکته سینم درد شدید میگیره بیشتر سمت چپ

شنیدم میگن باید دست بزنی تا ببینی ورم داره یعنی ولی من متوجه نمیشم منظورشون چیه

یه کم حس میکنم سمت چپ توپ تره تا راست

بعد برای رفع بوی عرق شهالعسل میزنم تا میزنم درد میگیره همون سمت چپ به نظرتون چیه راهه خوب شدنش

پدر مادرم دکتر نمیبرن

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

بله داره اما نه هميشه

سلام وقتتون بخیر ببخشید سوالی داشتم

دو ماهه زایمان کردم و بچه شیر میدم دو هفته اول زایمانشم سینه درد شدید به همراه تب و لرز شدید میشدم و قسمت کناری سینمم سفت و دردناک بود پیگیری کردم از مرکز شیردهی که گفتن یکی از رگهای شیری بسته شده با روغن زیتون بارها ماساژ دادم که خوب شد و دردی نداشتم الان میبینم روی قسمت قهوه ای سینه دونه هایی در اومده و دوباره سینه هام دردناک شده بچه که شیر میخوره نفس منم می‌ره از درد قسمت نوک سینه هم از قسمت قهوه ایش که چسبیده به پوسته زخم شده حالت آبله شده.... درد سینه هام خیلی خیلی شدیده اما هیچ برآمدگی یا غده ای حس نمیکنم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
بله داره اما نه هميشه

خیلی ممنون لطف کردید

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

سلام وقتتون بخیر ببخشید سوالی داشتمدو ماهه زایمان کردم و بچه شیر میدم دو هفته اول زایمانشم سینه درد ...

ببينيد ممكنه شقاق يا ترك باشه ممكنه التهاب غدد شيري باشه ممكنه سلوليت يا التهاب بافت نرم سينه باشه بايد حتما معاينه بشه اما بدخيمي قطعا نيست

سلام من چند تا ندول تیرویید دارم دو تا سونو دادم ب واسطه حدودی یکسال یکیش ک دو ماه پیش بود کلسیفیه ش ...

ببينيد اگه بين دو تا سونو تغييري توي توده مشاهده بشه بايد اسكن بشند يا زير سونو نمونه گرفته بشه وگرنه باز بايد سونوگرافي كنترل بعد شش ماه انجام بشه

ببينيد ممكنه شقاق يا ترك باشه ممكنه التهاب غدد شيري باشه ممكنه سلوليت يا التهاب بافت نرم سينه باشه ب ...

ممنون از پاسخگویی تون 

فردا نوبت پزشک دارم ان شاء الله چیزی نباشه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
من تازگیا ی جوری میشه قلبم انگاردیواره وریزش داره یهوانگاراون لحظه اب داغ ریختن همراه بااسترس چن ساع ...

معذرت ميخوام من ديشب خيلي خسته بودم خوابم برد چند سالتونه و ايا دارويي مصرف ميكنيد يا بيماري خاصي داريد؟ و اينكه تو اون لحظه دچار سرگيجه يا سياهي رفتن چشم ميشيد؟