تازگيا بعضي دخترا ميان از دوست دخترشونم پول بكنن .جسارت نباشه به خانمهاي باوقار و باشخصيت.ولي برام عجيبه مثلا دختري كه فقط شماره من گرفته در حد يه اشنايي مختصر از هم داشتيم بعد از چند روز بهم ميگه پول داري بهم قرض بدي؟ حالا من خودم اصلا پول تو جيبي از خانوادم ميگيرم بعد ادم به خانواده خودش هم روش نميشه بگه چطوري اينا به ادمي كه نميشناسن مطالبه پول ميكنن براي شما هم دوستاي دخترتون همينجورن؟ يا مثلا حتي در حد دورا دور شناختن هم بوده كه تقاضاي پول كنه؟
ن دوستی ک چند روزه باشه... مثلا من ورفیقم 4 ساله باهمیم خیلی خیلی دختر خوبیه اگر کمک مالی باشه ب هم قرض میدیم ولی پرویی نمیکنیم.. اینک بعد چند روز ازت خاسته ن درست نیست
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
ولی شده با هم بودیم چیزی خریدم براش یا چیزی خوردیم که بعدا اصلا به روی خودش نیاورد حساب کنه
منم جدیدا مثل خودش برخورد میکنم مثلا میگم برام فلان چیزو بخر که حداقل یر به یر شیم 😐
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) پ بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
نه.یه دوست دارم اونم ۶ ساله صمیمی از اون خاستم فقط
اين كه اره اصلا دوستت باشه بشناسي قضيه اش فرق داره يا مثلا خودتو ثابت كردي توي دوستيتون هيچ مشكلي نيس ولي ادمي كه نميشناسم الا در حد يه شماره و سلام خدافظ بهم پيام ميده پول داري بهم بدي. 😐 خيلي پيش اومده و برام عجيب بودن تا پارسال هم اينطور نبود امسال ٧-٨ تا اين مدلي ديدم
نه اصلا اینطوری نیستن مردم چه رویی دارن چقدر راحت میگن 😑
شما چون اصيل زاده اي مگه ن انقدر ديدم اينجوري كه واقعا تعجب ميكردم زنگ ميزد مثلا دو ماه پيش شماره من گرفته بود زنگ نزده بود اععع چطوري خوبي عزيزم ميخواستم يه چيزي بگم منم ميگم بله بگو ميگه ميشه فلان تومن بزني بكارتم پس ميدم سر ماه 😑ميگم خب من كه خودم از خانوادم بايد پول تو جيبي بگيرم ميگه حالا يكمش هم نميتوني بدي يا مثلا يكيش توي شهربازي ميترسيدم كنارم بود باهم دوست شديم شماره همو گرفتيم ديگه همو نديديم بعد از اون پيام داده ٤ تومن بزن بكارتم الان اون كارتم ك پول توشه شكسته خيليييي پررو هستن من خودم روم نميشه حقيقتش حتي اگه نداشته باشم