2777
2789
ببخشید عزیزم سرکتاب باز کردیم گفتن دعا گرفتن براش یه دعایی داد تا باطل بشه و برادرم همراهش داشته باش ...

خواهش میکنم گلم ی باطل السحر و دعایی بگیرید از سید باشه کسی ک دستش خوب باشه گلم حتما جواب میده تاپیک حاجت رواییمو بخون گفتم چیکار کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وآسه من چی کنکور رو چکار میکنم زندگیم چی میشه؟

سلام گلم لطفا بهم میگی شوهرم میره سربازی یا معاف میشه ؟

من کی باردار میشم؟

و اینکه هنوزم مثل قبل دوسم داره؟

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

سلام گلم لطفا بهم میگی شوهرم میره سربازی یا معاف میشه ؟ من کی باردار میشم؟ و اینکه هنوزم مثل ...

میره سربازی 

تا ی سال دیگ یعنی توو بازه ۱۲ ماه

بله دوستون داره 

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...
میره سربازی  تا ی سال دیگ یعنی توو بازه ۱۲ ماه بله دوستون داره

مرسی❤️❤️

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

سلام گلم لطفا بهم میگی شوهرم میره سربازی یا معاف میشه ؟ من کی باردار میشم؟ و اینکه هنوزم مثل ...

معاف نمیشه تا بچه نداشته باشید 

۳ وعده اینده ان‌شاءالله 

دوست داره عزیزم سوره طه و نساء و مزمل دکر یا ودوود براش زیاد بخون یا بخوردش بده 

من دارو گرفتم از دکتراعصاب...این وسواسای  فکریم برطرف میشه؟؟

دارو رو مصرف نکن گلم توکل کن ب خدا نماز اول وقت بخون با هر روز تا جایی ک میتونی قرآن بخون فکرای بیخودی رو از ذهنت بریز بیرون مطمئن باش توکل کنی ب خدا درست میشه عزیزم 

دارو رو مصرف نکن گلم توکل کن ب خدا نماز اول وقت بخون با هر روز تا جایی ک میتونی قرآن بخون فکرای بیخو ...

وسواسام ترسناکن..خودمو نمیشناسم..نمیدونم کیم چیم..

حالم بده...بهم بگو خوب، میشم یه نه؟؟