2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسواسام ترسناکن..خودمو نمیشناسم..نمیدونم کیم چیم.. حالم بده...بهم بگو خوب، میشم یه نه؟؟ 

خوب میشی اگه اون کار هایی ک گفتم کنی از قدرت خدا بالا تر جایی نیست عزیزم همه چیز دست خودته 

عزیزم عشقم برمیگرده؟تا چند وعده؟ اگر برگرده میمونه؟

رابطه قهر و آشتی زیاد دارید انگار توکل کن ب خدا عزیزم برگشت داره ب شرط اینکه لج و لجبازی نشه ۴ وعده ان‌شاءالله ۳۳۳ مرتبه الله الصمد و سوره یوسف زیاد بخون هدیه کن ب باب الحوائج علیه السلام و توکل کن ب خدا تاپیک حاجت رواییمو بخون ان‌شاءالله حاجتت روا میشه عزیزم 

رابطه قهر و آشتی زیاد دارید انگار توکل کن ب خدا عزیزم برگشت داره ب شرط اینکه لج و لجبازی نشه ۴ وعده ...

اگر بیاد میتونه خانوادمو راضی کنه؟ مثل قبل دوستم داره؟

لطفا بگو حالم خیلی بده🥲

معاف نمیشه تا بچه نداشته باشید  ۳ وعده اینده ان‌شاءالله  دوست داره عزیزم سوره طه و نساء ...

چرا باید بخوردش بدم چجوری؟😧

۳ وعده یعنی چی؟

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

گلم میشه بگی چی حس میکنی در مورد من؟ روزی میرسه که آدمای حسودی که بهم طعنه میزدن جوابشونو بگیرن؟

دلشکسته هستی معلومه اما ته دلت خیلی با خدا حرف میزنی خدا صداتو میشنوه مطمئن باش عزیزم 

صد در صد یروز خودشون جای تو قرار میگیرن و سختی میکشن ولی تو موفق میشی توکل کن ب خدا عزیزم 

تروخدا منم بگو دلتنگمه؟بهش پیام بدم؟

دلتنگ ۷۰ ۸۰ درصد احتمالا هست اما تا ۷ مدت صبر کن بعد برو پیام بده یا اگه پیام میدی ی ایه الکرسی بخون و توکل کن ب خدا بعد ذکر یا ابلفضلل ابالغوث بشه ورد زبونت امیدتو نا امید نمیکنه خبر خوبشو بده بهم خوشحال میشم پیام بده بعدش 

مهر و محبتتون زیاد میشه عزیزم  مثلا منطور از وعده  ۳ ساعت  ۳ روز  ۳ هفته&nbs ...

دستت درد نکنه خیر ببینی گلم🥺💚

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐