2777
2789
دلتنگ ۷۰ ۸۰ درصد احتمالا هست اما تا ۷ مدت صبر کن بعد برو پیام بده یا اگه پیام میدی ی ایه الکرسی بخون ...

میتونی از شخصیتم بهم بگی؟

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صورت تقریبا کشیده ایی داری عزیزم؟ پوست گندمی  خودت یا شخصی از خانواده عینک میزنه ؟

پوستم سفیده پدرم و مادرم چشماشون ضعیفه

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

همسرت دوست داره ولی خب چرا گاهی اوقات حرص میخوری از دست ی شخصی و دوست داری گریه کنی ؟ 

دقیفا همینجوریه همش حس گریه کردن دارم دلم نمیخاد باشم باهمسرم چندوقته سر موضوعات الکی بحثمون میگیره اصلا نمیدونم چرا اینطوری میشه شوخی شوخی جدی میشه

دقیفا همینجوریه همش حس گریه کردن دارم دلم نمیخاد باشم باهمسرم چندوقته سر موضوعات الکی بحثمون میگیره ...

سر چشم نطر عزیزم ی سر کتاب هم باز کنی خوبه برات عزیزم از ی آدم مطمئن بگیر