2777
2789
خانما شرمنده همگیتون هستم؛من یکم بی حالم ؛سرمم درد میکنه بهتره استراحت کنم شبتون بخیر 

سلام میشه بگی  حسش چیه بهم دوروزه نیست دلم شور میزه کجاست اتفاقی افتاده براش دلم شور میزنه .ممنون میشم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاغل اره یا فروشنده میشی یا چیزی رو آموزش خواهی داد ان‌شاءالله  پسر سال آینده ان‌شاءالله

گلم عزیزم من واقعا سردگرمم حالمم خرابه دیگران خیلی حرف بارم میکنن
میشه بگی تقریبا چن ماه دیگه حامله میشم جنستیش چیه؟ طبیعی حامله میشم یا با دارو؟
بخدا دعاگوتم

گلم عزیزم من واقعا سردگرمم حالمم خرابه دیگران خیلی حرف بارم میکنن میشه بگی تقریبا چن ماه دیگه ح ...

دورت بگردم حرف مردم واست مهم نباشه دهن مردمو نمیشه بست سوره حجرات و یوسف زیاد بخون از ته دلت دعا کن برو پیش پرفسور سید ریحان میردامادی قرآن بخون و کنارت باشه سنجاق هم بزار کنارت ان‌شاءالله زود حاجتت و میگیری دلتو خدا میخره مطمئن باش تاپیک حاجت رواییمو بخون ان‌شاءالله حاجتت روا میشه عزیزم ندر سیب هم خیلی جوابه 

ببین عادت کرده به اون شرایط تورو دوست داره حسم میگ با نشونه ای برمیگرده خوش رو باشو پذیراش باش

تو همه تایپیکا ازت سوال میپرسم هیچوقت جوابمو نمیدی😂ایندفه ذلت نمیپزیرم

با طبیعت مهربون باشیم💚
خدانکنه فدای تو گلم الهی همیشه چشات بلا نبینه و روشن باشه عزیزم 

سلام عزیزم ببخشبد من چند وقت پیش از شما درمورد داداشم سوال پرسیدم (از همه نظر خوبه ومعلمه ولی هرجا خواستگاری میریم جواب نه میدن )گفتی براش بستگی زدن ینی چی میشه توضیح بدی

سلام عزیزم ببخشبد من چند وقت پیش از شما درمورد داداشم سوال پرسیدم (از همه نظر خوبه ومعلمه ولی هرجا خ ...

سلام گلم ینی شما باید ی سرکتاب باز کنی براش احتمال اینکه دعا زدن واسش یا همون سنگینی بستن میشه چون پسر خوبیه خیلیا چشم دیدن ندارن 

سلام گلم ینی شما باید ی سرکتاب باز کنی براش احتمال اینکه دعا زدن واسش یا همون سنگینی بستن میشه چون پ ...

ببخشید عزیزم سرکتاب باز کردیم گفتن دعا گرفتن براش یه دعایی داد تا باطل بشه و برادرم همراهش داشته باشه ولی بازم فایده نداره تقریبا بعد سرکتاب چندباری رفتیم ولی نا گفتن همه